Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.08.2014 00:11

Target local pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie


A A

În Dâmbovița, PSD vrea 70% voturi pentru Victor Ponta

În Dâmbovița, PSD vrea 70% voturi pentru Victor Ponta
Social-democrații sunt convinși că pentru prezidențiabilul Victor Ponta se vor obține în județ peste 50% din voturi în primul tur, iar în al doilea - 70%

❚ „Ne-am propus să obținem peste 160.000 de voturi pentru Victor Ponta în turul doi de la prezidențiale. Nu este ușor, este un target important, dar am zis că ne organizăm și facem acest lucru”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al organizației, senatorul PSD Leonardo Badea ❚ Target-ul social-democraților dâmbovițeni, nu foarte ușor de atins, are la bază și succesul obținut de filiala județeană la alegerile europarlamentare din luna mai a.c.

 

ANA MARIA POPESCU


 

Social-democrații dâmbovițeni sunt hotărâți să obțină un procent spectaculos pentru Victor Ponta la alegerile prezidențiale! Dacă în primul tur al scrutinului electoral din această toamnă social-democrații sunt convinși că vor obține pentru prezidențiabilul PSD peste 50% din voturile dâmbovițenilor, ceea ce înseamnă peste 100.000 de voturi, în turul al doilea, target-ul crește cu 20%.

 

Potrivit președintelui executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Leonardo Badea, pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale social-democrații din județ se vor mobiliza să-i aducă lui Victor Ponta peste 160.000 de voturi, adică 70% din voturile dâmbovițenilor.

Target-ul trasat nu este deloc unul ușor de atins, însă după succesul înregistrat la alegerile europarlamentare, liderii PSD Dâmbovița sunt convinși că filiala județeană se va clasa și de această dată în topul organizațiilor performante, grație scorului electoral pe care îl va obține la alegerile prezidențiale.

„Întreaga Organizație Județeană va obține 70% din voturi pentru Victor Ponta în turul doi. Atât va obține Victor Ponta în turul doi în Dâmbovița. Este un lucru pe care noi ni l-am fixat și dorim să avem acest rezultat. Ne-am propus să obținem peste 160.000 de voturi pentru Victor Ponta în turul doi de la prezidențiale. Nu este ușor, este un target important, dar am zis că ne organizăm și facem acest lucru. În turul întâi vom lua 100.000 de voturi pentru Victor Ponta. În procente, clar vom lua peste 50%, depinde de numărul participanților la vot. La alegerile europarlamentare am luat 75.708 voturi, dar participarea a fost alta”, a arătat ieri, în conferință de presă, senatorul Leonardo Badea.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale