Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.06.2017 23:17

Cu câteva zile înainte de alegerile interne ale liberalilor


A A

În Dâmbovița: duelul replicilor PSD-PNL

În Dâmbovița: duelul replicilor PSD-PNL
Adrian Țuțuianu și Ludovic Orban, în replici la distanță

❚ „Capacitatea de lider politic a lui Ludovic Orban a dovedit-o atunci când a condus Organizația PNL Dâmbovița și, istoric, nu a reușit niciodată să depășească 10% din preferințele electoratului. Mi-ar face mare plăcere ca președinția PNL-ului să o câștige Orban, pentru că ne-ar fi și nouă, PSD, ceva mai simplu în bătălia politică viitoare”, a fost mesajul președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, pentru candidatul la șefia PNL ❚ Prezent zilele trecute la Târgoviște, Ludovic Orban a ținut să dea o replică PSD: „Pot să spun de pe acum că o să-i pară rău de porumbelul pe care l-a scăpat pe gură, îi garantez că o să-i pară rău de faptul că i s-a împlinit această dorință”

ANA MARIA POPESCU


Ludovic Orban a venit special zilele trecute în județ pentru a se întâlni cu conducerea, activul de partid și membrii PNL Dâmbovița, a le asculta problemele și a le prezenta proiectele pe care le are pentru revigorarea Partidului Național Liberal, dacă va câștiga alegerile interne pe 17 iunie. Liberalul a venit la Târgoviște pentru a asigura conducerea Organizației Județene de tot sprijinul său în acțiunile politice și electorale pe care le va întreprinde de acum înainte în localitățile județului, dar în același timp, nu a ratat ocazia de a da o replică declarațiilor președintelui Partidului Social Democrat, care a susținut în cadrul unei conferințe de presă că s-ar bucura dacă Ludovic Orban ar câștiga președinția PNL și asta pentru că și-ar fi dovedit calitățile de lider politic atunci când a condus filiala județeană a partidului și nu a reușit să strângă mai mult de 10 procente din preferințele electoratului dâmbovițean.

„Capacitatea lui de lider politic a dovedit-o atunci când a condus Organizația PNL Dâmbovița și istoric nu a reușit niciodată să depășească 10% din preferințele electoratului. Cele mai bune rezultate pe care le-a avut PNL Dâmbovița vreodată au fost în alianța cu Partidul Social Democrat, USL-ul din anul 2012... Mi-ar face mare plăcere ca președinția PNL-ului să o câștige Ludovic Orban pentru că ne-ar fi și nouă, PSD, ceva mai simplu în bătălia politică viitoare...”, a declarat recent pre- ședintele PSD Dâmbovița, senator Adrian Țuțuianu.

Declarația liderului PSD l-a deranjat se pare pe Ludovic Orban, iar în vizita de lucru pe care a făcut-o la Târgoviște nu a ratat ocazia de a-i da și o replică președintelui PSD Dâmbovița:

„Sunt aproape patru luni de când mi-am început campania pentru câștigarea funcției de președinte al PNL, iar acum trei săptămâni m-am hotărât ca această campanie să o închei în filiala județeană PNL Dâmbovița, județ de care sunt extrem de apropiat, județ în care poate mi-am petrecut, dintre toate județele, cel mai mult timp pentru a pune umărul la construcția PNL în acest județ unde, din păcate, ciuma roșie încă taie și spânzură...Voi fi alături de colegii mei din filiala PNL Dâmbovița în toate acțiunile politice de câștigare a alegătorilor, în toate evenimentele importante la nivel județean și la nivelul localităților și, de asemenea, voi fi alături de președintele Marius Caravețeanu și de ceilalți în toate campaniile electorale care vor urma. Am văzut că cel care se consideră aproape cunoscătorul, atoate- știutorul, atoatestăpânitorul județului Dâmbovița, tot un drac roșu de aici din județ, a spus că își dorește să ies eu președinte... Eu îi răspund să aibă grijă ce își dorește, că s-ar putea să se împlinească. Pot să spun de pe acum că o să-i pară rău de porumbelul pe care l-a scăpat pe gură, evident nu ca să-mi facă mie un bine și PNL, ci ca să facă un rău PNL, îi garantez că o să-i pară rău de faptul că i s-a împlinit această dorință”, a declarat la Târgoviște, Ludovic Orban, candidat la președinția PNL.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primăria Titu a rămas fără viceprimar
Critici din Dâmbovița la intervenția SUA în politica internă a României
Evaluarea aleșilor județeni, amânată de dezbaterile pe Legile Justiției
Moțiunea de cenzură PNL-USR a picat
Revoltă spontană PNL în CLM Târgoviște
Marius Caravețeanu și Cezar Preda, împăcare în interesul partidului
Guvernul vrea să stopeze "migrația creierelor"
Liga Aleșilor Locali PNL
Sindicatele comentează lupta politică de la Centru
Ministrul Transporturilor, în vizorul unei moțiuni liberale

Editorial

Dezbateri pe tema monarhiei

GEORGE COANDĂ


Am avut în aceste zile, vrândnevrând, discuții cu fel de fel de oameni pe tema „la ordinea zilei” – regalitatea românească. Firește, aceste discuții au fost reaprinse de moartea ultimului rege al României, Mihai I. Tot firește, am auzit diverse opinii, unele în cadrul dialogului, contradictorii, și, după cum îi stă în fire românului, pentru care spiritul... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter

Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale