Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2017 00:17

Vox Populi. Dâmbovițenii sunt îngrijorați de creșterea prețurilor:


A A

"În apropierea iernii se scumpește tot"


C.D.


Creșterea prețurilor îi bagă-n sperieți pe mulți dintre dâmbovițeni. Iar venirea iernii aduce și în acest an numeroase scumpiri, golind cu rapiditate buzunarele cetățenilor. Problema este că mulți dintre dâmbovițenii cu care am stat ieri de vorbă se plângeau că nu fac față noului val de măriri de prețuri și că, de cele mai multe ori, cheltuielile ajung să le depășească veniturile. Din păcate, unii dintre cei intervievați spuneau chiar că ajung în situații disperate din cauza prețurilor crescute, iar cea mai mare problemă, de fapt, este lipsa locurilor de muncă.

„Este bătaie de joc”

● De aproape 30 de ani nu auzim decât de scumpiri. Nu mai sperăm în nimic bun. Suntem buni doar la vot. Atât! ● Aproape că nici nu mă mai interesează ce se întâmplă. Am muncit o viață iar acum, când să stau liniștit, vă spun sincer că trăiesc mult mai rău decât în trecut. ● Deja simțim aceste scumpiri. Tot timpul în apropiere de iarnă se scumpește tot. O să ne descurcăm mai greu, dar nu avem ce să facem. Salariile sunt mici, iar cheltuielile destul de mari. O să plecăm și noi în străinătate și o să lăsăm țara asta nelocuită. ● Nimănui nu-i pică bine aceste scumpiri, acum în prag de iarnă. Dacă se scumpește carburantul, se scumpește tot. O să plătim mai mult și la gaze, întreținere și toate cheltuielile. Este bătaie de joc. ● Ne descurcăm destul de greu. De cele mai multe ori, veniturile nu ne ajung nici de cheltuielile curente. Am tot sperat că o să fie mai bine, dar nu a fost așa. ● Nu este o noutate. Scumpiri au fost și vor mai fi indiferent de cine a fost sau o să fie la guvernare. ● Avem copii în întreținere, nu sunt locuri de muncă, de scumpiri mai aveam nevoie acum. ● Am muncit o viață întreagă, iar acum am o pensie de nimic. Scumpiri vin mereu, iar pensia crește cu câțiva lei. Dacă eram mai tânăr, vă spun sincer că plecam în străinătate și nu mai veneam niciodată. ● Cea mai mare problemă este lipsa locurilor de muncă. Dacă aveam locuri de muncă bune și bine plătite, poate că nu resimțeam atât de tare aceste majorări de prețuri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale