Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.10.2020 00:19

Editorial


A A

În această ultimă clipă, salvați "Oțelul de Târgoviște"!

În această ultimă clipă, salvați

GEORGE COANDĂ


Stăpânii ruși ai Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște/ COST dacă au văzut că nu au reușit să lichideze definitiv acest mare și modern obiectiv industrial... lichidând ultimii 1200 de salariați, statul român manifestându-și dorința de a-l prelua, au găsit o găselniță... legală, aceea de a scoate la vânzare ceea ce a mai rămas din utilaje prin licitație publică. Încăpățânare tipic țaristă. Ordinul de lichidare a combinatului, pe orice cale, a venit, neîndoielnic, de la Kremlin. Pentru că dispariția marelui combinat face parte din strategia/ ofensiva pe multiple planuri de distrugere a României. Cine - și mă refer la politicienii mioritici de orice culoare politică vor fi fiind aceștia – nu înțelege acest lucru, se face părtaș la o înaltă trădare de neam și țară. Nu o dată am tras semnalul de alarmă de-a lungul deceniului de când, din vremea guvernării lui Adrian Năstase, păguboasă prin furia antinațională cu care a patronat privatizările, năruind, astfel, economia patriei, invadatorii economici ruși au pus mâna pe combinatul târgoviștean. Și guvernările centrale și cele locale au stat cu arma la picior, doar acum ceva timp în urmă PSD de Dâmbovița a avut o tresărire de „patriotism local”, motivată, nu este niciun secret, de alegeri, și a făcut o intervenție la guvern. Iar recent, Guvernul liberal Ludovic Orban a inițiat preluarea COST. Și totuși... Totuși stăpânilor ruși puțin le-a păsat și cum au ordin să distrugă combinatul, răzându-l de pe fața pământului, asta vor face. Și Târgoviștea, așa cum am mai alertat factorul politic și opinia publică, va fi condamnată la moarte. Acum, în al doisprezecelea ceas dacă nu cumva este al treisprezecelea, somez – și acest drept democratic mi-l dă calitatea mea de cetățean al Târgoviștei – toate forțele politice, și de dreapta și de stânga, să treacă peste orgoliile și interesele meschine politicianiste, mă rog, folosindu-se și de alegerile parlamentare care bat la ușă, și, laolaltă, să se opună producerii acestei drame industriale: distrugerea COST. Altminteri vor fi condamnate nu numai de târgovișteni, de dâmbovițeni, dar și de istorie. Vor fi acuzate de înaltă trădare. Salvați COST în această ultima clipă! Și veți salva Târgoviștea!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale