Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.10.2017 00:10

Fotbalul dâmbovițean este îmbibat de nereguli


A A

Ies la iveală echipele care folosesc jucători pe fals

Ies la iveală echipele care folosesc jucători pe fals

* Dintre formațiile care apar pe o listă neagră, singura unde conducerea susține cu tărie că la mijloc s-a strecurat o eroare, este Gloria Cornești, prin vocea finanțatorului Nelu Radu

* Stego de la Finta cere probe clare pentru a dovedi că jucătorii contestați de ACS Tărtășești, Valentin Iordache și Bogdan Ilioiu, au dublă legitimare. „Comisia a procedat foarte greșit că a dat amânare, iar delegatul meu a fost un prost că a acceptat”

* Stego s-a inflamat după demersul celor de la Tărtășești, pe care îi acuză la rându-i că umblă cu „cioara vopsită”. „Pele vorbește de duble legitimări, când el îl are pe dublă pe Daniel Geambașu, de la AFC Rapid? Chiar și cu fii-su joacă pe fals”

* Pele de la Tărtășești l-a combătut pe Stego în dreptul băiatului său, însă cu Geambașu a lăsat-o mai moale. „Oricine îl contestă pentru dublă legitimare, eu l-am schimbat, pentru că nu știu ce are fiecare în cap”

* Roberto Ziduri este o altă echipă suspectată că folosește jucători pe „dublă”. „Nu am băgat niciun jucător contestat la meciurile cu Brezoaele și Ungureni. Dacă îi contestă și ceilalți, nu-i mai bag, am destui jucători”, a sunat și explicația antrenorului Aurelian Godinac

COSTIN MIHAI


E o realitate și nu o fabulație că foarte multe echipe din fotbalul dâmbovițean se folosesc de jucători în mod neregulamentar. Dintre formațiile care apar pe o listă neagră, singura unde conducerea susține cu tărie că la mijloc s-a strecurat o eroare, este Gloria Cornești, prin vocea finanțatorului Nelu Radu. Până și Stego de la Finta îi dă dreptate lui Nelu, chit că nu se află în relații tocmai prietenești. „Treaba cu cei doi jucători de la Cornești (n.r. Liviu Cernea și Ciprian Copilu), care ar fi pe dublă, e aberație totală. Să vă dau un exemplu, e unul Manolache, care a murit în accident, dar figurează și acum pe site la Gloria Cornești. Are dreptate Nelu Radu când se plânge, mai trebuie actulizate și loturile echipelor de pe site-ul AJF Dâmbovița”.

Stego lovește în comisia lui Stroe

Altfel, Mihai Constantin (Stego) cere probe clare pentru a dovedi că jucătorii contestați de ACS Tărtășești, Valentin Iordache și Bogdan Ilioiu, au dublă legitimare. Pentru ultimul bagă mâna în foc că este „curat”, la Iordache și la Vlad Burlacu ar fi o „pâine de mâncat”, numai că ultimul nu a fost contestat. „Comisia a procedat foarte greșit că a dat amânare cu Tărtășești, iar delegatul meu a fost un prost că a acceptat. Dacă aveam zece jucători contestați și îmi opreau legitimațiile, eu cu cine mai jucam? Nu am avut linia de mijloc la meciul din ultima etapă, cu Gheboaia. Nu există echipă care să nu aibă un jucător pe șmecherii, pentru că nu poate să stea la Liga a IV-a doar cu ăia din sat. Nu e bine, așa e, dar asta e realitatea. Voi ce mai scrieți în ziar, dacă nu se mai joacă pe duble sau pe triple?”.

Daniel Geambașu, pe „dublă” la Tărtășești?

Stego s-a inflamat după demersul celor de la Tărtășești, pe care îi acuză la rându-i că umblă cu „cioara vopsită”. „Pele vorbește de duble legitimări, când el îl are pe dublă pe Daniel Geambașu, de la AFC Rapid? Chiar și cu fii-su joacă pe fals, dar și cu alții. Cineva din Primăria Răcari m-a sunat să mă roage frumos să nu-i fac rău acestui Daniel Geambașu. Știind că e pe dublă legitimare, nu l-au mai băgat cu noi, însă am informații că în meciul de duminică, l-au trecut pe foaie. Când au făcut poză la raportul de arbitraj? Eu cred că au intrat în cabină în timpul meciului, când pot să modifice orice în foaie. E normal așa?”.

Pele a dat înapoi cu Geambașu

Pele l-a combătut pe Stego în dreptul băiatului său, însă cu Geambașu a lăsat-o mai moale. „Oricine îl contestă pentru dublă legitimare, eu l-am schimbat, pentru că nu știu ce are fiecare în cap. De ce să risc un rezultat pentru un jucător? Dacă era ceva cu Geambașu, nu făcea contestație Daniel Micu la meciul cu Răcari? Cum a aflat Stego de Geambașu că a jucat duminică, de unde a avut acces la asemenea informație din raport? Nu sunt convins că Geambașu joacă doar la noi, tocmai de aceea nu vreau să risc și îl schimb la orice contestație”.

Ionuț Enache a dispărut de la Gura Șuții

Recolta Gura Șuții a fost prinsă și ea în ofsaid, cu Ionuț Enache, jucător ce evoluează la Liga a III-a, pentru Atletic Bradu, dar a apărut în acest sezon și pe lista de 15 a celor de la Urban Titu, cu drept de joc pentru eșalonul trei, dar nu și la „satelitul” din județ. „Enache nu mai răspunde la telefon, vom renunța la el”, a cedat până și primarul-antrenor Titel Dinu. „Din ce știu eu, jucătorul are dublă legitimare, atât la Gura Șuții, cât și la Bradu. Domnul primar a răspuns tot timpul pentru el”, a comentat Marinică Ionică pentru dbonline.

Nici Godinac nu bagă mâna în foc pentru jucătorii de la Ziduri

Roberto Ziduri este o altă echipă suspectată că folosește jucători pe „dublă”: Ionuț Anghelina, Marius Iosifescu și Alexandru Bran. Au reclamat cei de la FC Brezoaele, însă până lui Remus Gâlmencea, antrenorul de la Unirea Ungureni, i s-a părut ceva în neregulă. „Eu zic că sunt buni de joc la noi, dar nu sunt chiar sigur. Ei sunt jucătorii noștri, luați prin conveții pe joc pe Sportul Gemenea, însă ne-am schimbat denumirea în Roberto Ziduri și nu știu legislația. Eu nu am cunoștință că ar juca și prin Argeș. Nu am băgat niciun jucător contestat la meciurile cu Brezoaele și Ungureni. Dacă îi contestă și ceilalți, nu-i mai bag, am destui jucători. Decât să riscă să pierd un meci, pentru că nu știu legislația, mai bine nu-i mai folosesc”, a sunat și explicația lui Aurelian Godinac, antrenorul formației din Ziduri. 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale