Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.10.2023 00:16

În această săptămână...


A A

IȘJ Dâmbovița centralizează datele pentru bursele elevilor

IȘJ Dâmbovița centralizează datele pentru bursele elevilor

În cursul acestei săptămâni, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, alături de celelalte inspectorate școlare județene din întreaga țară, desfășoară procedura de colectare a informațiilor privind numărul de elevi eligibili pentru acordarea burselor în anul școlar 2023-2024, conform datelor obținute de Edupedu.ro.

Această inițiativă vizează comunicarea școlilor a numărului de elevi încadrați în categorii precum bursa de excelență olimpică I, bursa de excelență olimpică II, bursa de merit, bursa socială, bursa tehnologică și bursele destinate mamelor minore. Inspectoratele Școlare Județene au demarat procesul de colectare a acestor informații pentru a asigura o administrare eficientă și echitabilă a fondurilor destinate bursei școlare. Aceasta va contribui la asigurarea sprijinului corespunzător pentru elevii care îndeplinesc criteriile stabilite pentru fiecare tip de bursă.

„Cooperarea între autoritățile educaționale și școli este esențială în asigurarea transparenței și corectitudinii în procesul de acordare a burselor, iar această etapă de centralizare a datelor este un pas semnificativ în acest sens. Aceasta va oferi o imagine clară asupra necesităților elevilor și va contribui la susținerea educației în România”, au transmis reprezentanții Ministerului Educației.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministerul Educației va forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ
Singurătatea în bogăție
Hramul seminarului teologic ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”
Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă
UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale