Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.04.2021 00:19

Editorial


A A

Hristos ne Mântui-va!

Hristos ne Mântui-va!

GEORGE COANDĂ


Trăim vremuri care anunță apropierea, cu fiecare zi ce trece, Apocalipsei. Dacă nu cumva, după cum arată unele semne, suntem deja în vortexul Apocalipsei. Prezisă, omenirea a sperat că va fi să fie cândva în depărtarea timpului, nu în secolul ăsta, nici în celălalt, dar există o imponderabilitate a destinului istoric al Omului și chiar din lucrările/lucrăturile sale, „războiul lumilor” distruge civilizația sa, sau, mai pe înțeles, își distruge ce a făurit de-a lungul mileniilor. Și când Tatăl Creator a văzut, cu mâhnire, că opera sa superioară, Omul, multiplicată într-un noian de ființe, este pe cale de prăbușire în infern, și-a trimis pe Pământ propriul Fiu întru Mântuirea și înțelepțirea acestei opere care l-a dezamăgit. Și a sperat că prin Jertfirea pe Golgota și prin Învierea pre moarte călcând, Pildă sacră întru Mântuirea umanității rătăcită pe căile satanice ale pierzaniei, aceasta va lua seama și nu se va mai lăsa redusă de ofertele iluzorii ale Îngerului damnat. Și, constatând că Omul nu înțeles Pilda Jertfei și a Învierii, l-a lăsat să urce, la rându-i, Golgotele destinului său, înfruntând cu sânge și lacrimi, și speranțe de atâtea ori pierdute, dar și biruințe asupra răului satanic, până când va fi pătruns deplin de Sensul mântuitor al Martiriului lui Iisus. Iar pandemia noului coronavirus este una dintre aceste încercări golgotice expiatoare. Ca și tendințele perverse și amenințătoare, la adresa neamurilor și a statelor, ale globalizării/Noii Ordini Mondiale, umanitatea aflându-se în acest timp al unei cutremurate încercări pe una dintre Golgote. Și, iată-ne, la un alt Praznic al Paștilor, al Jertfei și Învierii Mântuitorului umanității, așa cum am spus, în timpul unei cutremurate încercări, Iisus Hristos, de acolo, din dreapta Tatălui Ceresc, revărsându-și asupră-ne Lumina întru Mântuire. Căci, așa cum a dat de veste Sfântul Apostol Pavel, Cortul mărturiei s-a pregătit. Și pentru această mărturie, Hristos a Înviat!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale