Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2014 00:10

Chindia Târgoviște – Urban Titu (2-0)


A A

Hopa, hopa, hopa, uite golul cu nea’ Popa

Hopa, hopa, hopa, uite golul cu nea’ Popa

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Chindia și Titu se întâlneau pentru a doua oară în mai puțin de o lună într-un meci oficial. De această dată nu mai era eliminatoriu, ca în Cupă. Se juca în campionat și era pe puncte. În orice caz, fiecare greșeală ar fi fost sinonimă cu un start ratat. Și niciuna dintre echipe nu-și dorea asta, altfel nu se explică fotbalul sterp arătat în primele 20 de minute.

Fără ocazii, cu mult studiu la mijloc și foarte puțin momente de rafinament. Petculescu (11) l-a încercat pe Cristică, apoi l-a copiat Anton (19) cu Iordan. Două șuturi de la distanță erau prea puțin de pretențiile unui derby. La faza imediat următoare, R. Dobre l-a găsit excelent pe Anton (20) din corner, însă șutul decarului a fost respins cu pieptul de pe linia porții de Mirescu. Popa (25) a fost găsit în cele din urmă cu o pasă în adâncime, dar cursa a fost finalizată cu un șut pe lângă, pentru ca Cherchez (26) să-l copieze imediat. Titu dădea semne de viață doar prin trasoare. Așa l-a încercat Rădescu pe Cristică (39), dar degeaba.

Faza care a decis soarta punctelor

La o minge înaltă, care nu anunța nimic, Penescu a trimis neglijent cu capul pe spate. A interceptat perfect Cherchez, care a scăpat singur, iar din spate a fost faultat de Ștefănescu. Mai erau trei minute până la pauză, iar Titu se vedea nevoită să joace mai bine de o repriză în inferioritate numerică, după ce fundașul central care anul trecut a jucat pe „Eugen Popescu” a primit roșu după un fault din postură de ultim apărător. Din faza fixă creată, Anton a trimis puțin pe lângă.

După pauză, s-a dat startul asediului la poarta lui Iordan. R. Dobre l-a angajat pe Popa (52) pe partea dreaptă, iar cursa atacantului a fost terminată cu un șut la lung, cu pământul, scos greu de portarul Urbanului. Din nou Popa (54) a fost periculos, la mingea reluată cu capul, după centrare din corner al lui Cherchez. Tot Popa (57) a fost blocat de Corbu în ultimul moment, iar șase minute mai târziu a venit rândul lui Avram să îl blocheze pe golgeterul Chindiei.

Popa și Cherchez nu puteau lipsi de pe listă

Erau prea multe ratări în contul lui Dani. La o fază carambol, cu o suită de șuturi la poarta lui Iordan, Popa a deschis scorul (70), în urma unui șutcentrare venit de la Grigore. Faptul că Cherchez a făcut din Titu victima preferată nu mai este un secret. Pe final, Cristi și-a trecut și el un gol în cont, la debutul în campionat.

În minutul 85, l-a deposedat pe Pîslaru, apoi l-a învins cu sânge rece pe Iordan, pentru o liniște sporită în tabăra Chindiei. În prelungiri, Popa a lovit rădăcina barei (90+2), iar din ricoșeu aceasta a ajuns la Săndulescu, aflat la doi metri în fața porții goale. N-a fost gol, ci ratarea campionatului, pentru că de acolo mai greu e să ratezi decât să înscrii. Totuși, performanța, cu ghilimelele de rigoare, a bifat-o „Sandi”.

 

Liga a III-a – Etapa 1

Chindia Târgoviște – Urban Titu 2 - 0 (0 - 0)

Popa (70), Cherchez (85)

Stadion: „Eugen Popescu”

Spectatori: 800

Statistică

Șuturi la poartă: 18–5

Șuturi pe poartă: 6–3

Cornere: 8–3

Arbitri

Adrian Coștreie (Buftea) – 7 Cristian Măndiță (Tunari) – 7,5 Gabriel Boncz (Berceni) – 7,5

Cartonașe galbene

Chindia: Vătavu (13), Parghel (40), Cherchez (74), Popa (76)

Titu: Corbu (41) Cartonaș roșu Titu: Ștefănescu (42)



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale