Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.06.2017 00:19

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Herr Iohannis călare pe situație

Herr Iohannis călare pe situație

GEORGE COANDĂ


Dihonia din PSD, așa cum am spus ieri, dă apă la moară lui herr Klaus Werner Iohannis. Iar în acest moment după cum dau semnele vremii (politice), este călare pe situație. Întors în triumf de la întâlnirea cu Donald Trump din Salonul Oval, omul are de gând să-și folosească din plin acest atu și stă atent la pândă, apropo de scandalul monstru dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

Și cum ultimul a recunoscut că s-a convorbit (de taină) cu prezidentul republicii, de bună seamă că speculațiile ne-au năpădit mințile, întrebându-ne ce-ar fi pus la cale. Sorin cică, nu, pardon, n-am nicio treabă cu Klaus. Întrebările însă, orice ar nega pe chestia relației sale cu Cotroceniul, rămân cu obstinație să ne bântuie. Klaus și-a trimis la înaintare purtătoarea de vorbe care a vestit națiunea că președintele nu se bagă și că așteaptă echidistant și cu interes să se lămurească lucrurile bizare din lăuntrul PSD. Încercând să descifrăm sensurile – că d’aia suntem jurnaliști iscoditori și imparțiali – celor comunicate națiunii de grațioasa doamnă Dobrovolschi, am prins un șpil ascuns: președintele susține „cramponarea de teren” a premierului. Îi miroase a sânge și trage speranța ca dihonia dintre Dragnea și Grindeanu – căruia îi ține isonul și Victor Ponta, având el, un of la inimă împotriva fostului amic Liviu-, să ducă la sfârtecarea PSD. Și atunci, fericit își va pune la Palatul Victoria „guvernul meu”, că, se simte, este obsedantul său vis. Doamne, ce rău îl mai chinuie! Că va fi să-i iasă sau nu visul, până una alta, tărăboiul din PSD se pare că-i priește, îi consolidează poziția, spațiul său de manevră căpătând, astfel, un ecart larg. Eu zic că nu are de ce a se bucura, pentru că această halucinantă criză guvernamentală va avea efect de bumerang și pentru Domnia sa care, pare-se că nu e străin de ea. Căci, se știe foarte bine de către toți românii care este procedura aducerii la Palatul Victoria a unui nou guvern, este complicată și de durată, mai intră și aleșii neamului în vacanță parlamentară, astfel că România va rămâne cu ochii-n soare. Adică într-o stupidă aiureală. Și în loc să mai fie călare pe situație să cadă din șa.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale