Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.06.2018 00:19

Editorial


A A

Hai în plângeri penale să ne batem!

Hai în plângeri penale să ne batem!

GEORGE COANDĂ


Se zice că România este o țară tristă, dar plină de umor. Se zice, însă nu mai e și asta de când, după 1989, s-a ales cu o "clasă politică" care te face pe tine, românul de rând, s-o iei la palme. Păi, uite ce se întâmplă în aceste zile, când, în loc să ia aminte la tristețile, durerile și dezastrele țării, a ajuns în cele mai penibile, pardon, cele mai abjecte situații . Opoziția, în frunte cu herr Klaus Werner Iohannis, care niciodată de când a fost ales să huzurească în dealul Cotrocenilor n-a fost cu adevărat președintele României, ci din prima clipă a instalării în palatul de pe acel deal a fost șeful-agitator al așa-zișilor național liberali și #rezist, nu este în stare să țină piept coaliției PSD/ALDE, decât - vedem în aceste zile - cu jalba-n proțap la procuratură. Uitând că acest mișmaș toxic liberalo-pedist a fost cândva la cârma țării, aducând-o în stare de dezastru și că nici acum nu are în cap vreo strategie mai de Doamne ajută, menită să scoată la lumina bunăstării țara - PSD/ALDE are una, din păcate șchioapă -, dar dorindu-și cu sălbatică ardoare să pună mâna pe putere, nu în binele românilor - păi cine i-ar mai crede, haida-de? -, n-a găsit cu cale, decât așa cum spusei, să umble cu jalba-n proțap pe la parchet. Și nu cu una, ci pe bandă, ca masa, nu-i așa, să fie bogată de pârâciuni. Iar Klaus face pe niznaiul, el, nein, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Să fim serioși! Cine are timp de pierdut pentru a-i da crezare? După 28 de ani de la Revoluție aici suntem. Dacă nu putem da jos un guvern prin alegeri democratice, hai la lupta cea mare și în plângeri penale să ne batem. Aiureală bolșevistoidă bântuind prin mansarda cerebrală a unor politicieni care și-au pierdut uzul rațiunii. Circul otrăvit este în plină desfășurare. Iar noi, ăstălalți, privim uluiți, ne ștuchim în sân făcându-ne cruce, nu știm dacă merită să mai dăm fuga la vot. Păi pe cine să alegem? Și conchidem: of, of și iar of, țară tristă, dar plină de lichele politicianiste!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale