Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.04.2020 20:40

Într-o conferință de presă „fulger”, primarul Târgoviștei a adus acuzații grave guvernanților


A A

"Guvernul joacă alba-neagra cu banii târgoviștenilor"


În loc să ajute orașul în plină pandemie de Covid 19, Guvernul României, prin Ministerul de Finanțe, îi lasă pe târgovișteni fără bani! În cadrul unei conferințe de presă convocate luni, 27 aprilie a.c., în regim de urgență, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a acuzat Guvernul României că se joacă de-a alba - neagra cu banii târgoviștenilor!

 

După ce inițial li s-a promis că primesc un milion de lei, la rectificarea bugetară, după numai câteva zile guvernanții s-au răzgândit și nu numai că nu dau nimic municipiului Târgoviște, dar vor lua 227.000 de lei din banii orașului...

 „Avem o situație pe care nu credeam să o întâlnesc, o situație unică de când exercit eu atribuțiile de primar. În plină pandemie, Guvernul joacă alba-neagra cu banii târgoviștenilor. În data de 23 aprilie primim o adresă din partea Ministerului Finanțelor Publice, potrivit căreia municipiul Târgoviște primește peste 1 milion de lei, rectificare bugetară. Astăzi (n.n. luni, 27 aprilie 2020), primim o altă adresă din partea aceluiași Minister al Finanțelor, prin care, în plină pandemie, din banii târgoviștenilor, se iau 227.000 lei. Deci, nu numai că nu se rectifică pozitiv bugetul, dar se iau și 227.000 din banii orașului.

Nu știu dacă suntem sancționați politic. Eu sper ca cinismul să nu fie adus chiar la aceste cote, dar voi avea grijă să spun de fiecare dată despre ce e vorba. Nu-i interesează de unde dăm banii, noi trebuie să spunem ce nu mai finanțăm. Târgoviștenii sponsorizează Guvernul în acest moment.

Aceasta nu este o discuție politică, este o discuție obiectivă bazată pe cifre, pe documente emise de către Guvernul României. Nu numai că nu se rectifică pozitiv bugetul, dar se și iau 227.000 lei din banii acestui oraș, în contextul în care administrația locală a igienizat străzi, a igienizat scări de bloc, a pus recipiente cu dezinfectant, le-a umplut, le-a reumplut cu dezinfectant pentru mâini, a împărțit măști și mănuși, a făcut tot ce putea pentru a face față acestei pandemii. Guvernul ce face?! În loc să fie alături de noi, ne ia din bani, ne ia 227.000 lei”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean
PSD Dâmbovița și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile locale
"4 iunie 2020 - Centenarul semnării tratatului de la Trianon"
10 întrebări pentru Guvernul PNL
"Guvernul Orban se împrumută mult și la dobânzi foarte mari"
ALDE Dâmbovița a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
"În echipă suntem mai puternici!"
HoReCa trebuie salvată!
Programul "Repornim România"
Starea de alertă, incompatibilă cu relansarea economică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Meteahnă strămoșească

George Coandă

 


 

Îmi pare rău s-o spun: românii suferă de o meteahnă de care încă nu sunt în stare să se lepede – indisciplina. Pentru ei, democrația înseamnă a-ți face de cap, de a lua în derâdere legile pe care le consideră facultative și, atâta vreme cât șefii – este un... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale