Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2021 00:21

Senatorul PSD Dâmbovița, Ioan Vulpescu, taxează Executivul României!


A A

"Guvernul a pus angajații din sistemul bugetar în boxa acuzaților"


❚ „Principala direcție de atac a Guvernului vizează practic desființarea sindicatelor, în special a acelora din sistemul public. Asta e promisa reformă a sistemului bugetar?!”

 

VIOLETA STANCIU


 

Senatorul PSD Dâmbovița, Ioan Vulpescu a analizat, în cadrul conferinței de presă de la începutul acestei săptămâni, ,,haosul administrativ” din guvernarea liberală, care, spune acesta, va duce în final la colapsul administrației publice centrale! Parlamentarul social democrat se întreabă cât de coerente mai sunt administrația și instituțiile ei atâta timp cât miniștrii se răfuiesc cu colegii de Guvern, premierul se răfuiește cu miniștrii USR, iar scandalurile... se țin lanț. Concluzia tristă trasă de fostul ministru al Culturii, Ioan Vulpescu este că în momentul de față România are trei guverne, iar ,,premierul Cîțu are evidente dificultăți în a gestiona Guvernul PNL”.

 

„S-a împlinit un an de la debutul acestei pandemii… Un an de guvernare liberală, pandemică, prin care numărul problemelor generate de criza sanitară și economică s-au multiplicat. Nici acum Guvernul nu este format în întregimea sa. Posturi importante în Guvern și în agențiile statului nu sunt încă ocupate. Iar când sunt ocupate mai bine ar rămâne așa, neocupate. Criteriile de selecție sunt total aiuritoare. Rezultatele încep să se vadă. Haos administrativ, care va duce la colapsul administrației publice centrale. După ce Guvernul Orban a înlocuit tot ce se putea înlocui în administrație, acum o parte din cei numiți trebuie să cedeze locul celor din USR și UDMR. Cât de coerente mai sunt administrația și instituțiile ei? Miniștrii se răfuiesc cu colegii de Guvern, premierul se răfuiește cu miniștrii USR, apar scandaluri cu repetiție, unele dintre ele cum ar fi accesul fără drept la date confidențiale, constituind cu adevărat o amenințare la adresa siguranței naționale. De fapt avem trei guverne, iar premierul Cîțu are evidente dificultăți în a gestiona Guvernul PNL. Să mai vorbim despre autoritatea pe care o are asupra miniștrilor din celelalte partide?! Guvernul, repet, este al României. Așa scrie în Constituție. Consecința… Guvernul trebuie să discute atât cu opoziția, cât și cu partenerii sociali, când ia decizii care privesc societatea în general. Dar cum s-o facă atâta vreme cât membrii coaliției nu discută între ei… Iar acum, principala direcție de atac a Guvernului vizează practic desființarea sindicatelor, în special a acelora din sistemul public. Asta e promisa reformă a sistemului bugetar?! La atât se rezumă? Guvernul a pus angajații din sistemul bugetar în boxa acuzaților, iar acum îi lasă și fără avocat...”, a declarat senatorul PSD Dâmbovița, Ioan Vulpescu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tăierile de salarii din sistemul bugetar
Dezastrul în sistemul bugetar din România
Apel pentru reintroducerea consiliilor județene în PNRR!
Ce s-a ales de "Programul Tomata"?
Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu!
Reacții în urma scandalului de la Spitalul Foișor
Președintele PNL Târgoviște deplânge soarta COST
Modificări majore la Programul "Prima Casă"!
Război politic pentru Centura Târgoviștei
Despăgubirile pentru fermieri, uitate de Guvern


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Biden, cu oiștea-n gardul lui Putin. Kremlinul își vede de treabă (II)

GEORGE COANDĂ


Astfel, „criminalul” (killer) Putin a înconjurat Ucraina cu un înspăimântător „cerc de foc” din care curând - așa sau va plăti, după zicerea amenințătoare a lui Joe Robinette, prețul (a ce, că nici el nu știe prea bine!?) – ataca în iureș pe trei direcții strategice: Donbass – Lugans (zonă majoritar rusofonă pe care este posibil s-o integreze Federației Ruse); dinspre... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale