Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.02.2021 00:19

Editorial


A A

Guvernarea surzilor

Guvernarea surzilor

GEORGE COANDĂ


Klaus Werner Iohannis a ținut morțiș, încă de acum șapte ani de când s-a instalat la Cotroceni, să aibă „guvernul meu”. În sfârșit, de vreun an și ceva a beneficiat/ beneficiază de două, Orban până-n decembrie 2020, și, după alegerile parlamentare, de ăsta de acum, a lui Cîțu, unul struțocămilă, de care, se vede treaba, este foarte mândru, dar pe care este nevoit, destul de des, să-l strunească – din pricina asta o să-l lase nervii într-o bună zi, oricât de mândru ar fi el – pentru că, și orgoliile liberale și alea #rezisto-neomarxiste au dat în clocot, cearta amarnică de sub acoperișul Palatului Victoria avându-și obârșia în împărțirea ciolanului, oamenii lui Barna și Cioloș, înfulecând cât mai mult din el. De aici și surzenia acestui guvern la durerile și doleanțele națiunii române, astfel că tot românul se întreabă cât de adânc se va prăbuși România iar. Prăbușirea continuă înspăimântător. Întârziatul buget național pe 2021 este unul de dramatică austeritate, și degeaba s-a prevăzut în el nu știu cât pentru investiții care – și mărturie indubitabilă ne stă ineficienta guvernare – nu se vor face, pentru că ordinul din afară este ca România să nu se dezvolte nici măcar ca pe vremea lui Ceaușescu, ci să dispară, iar #rezisto-neomarxi știi lui Barna-Cioloș sunt cei mai fideli executanți, este, ăsta este adevărul, un buget al subdezvoltării. Și cum să ții țara pe linia de plutire când dom’ Cîțu, zor-nevoie să privatizeze tot, până și obiectivele de interes strategic național. Românii au cam priceput cum stau lucrurile și au început să protesteze, în aer plutind un zvon de revoluție. Minerii Văii Jiului/ o vale a plângerii, studenții, pensionarii, cadrele medicale, oamenii școlii, polițiștii și nu numai, sunt cuprinși de o îndreptățită stare de revoltă, guvernul este contestat, i se cere să părăsească Palatul Victoria, dar pe acolo nu-i aude nimeni. Repet, este un guvern al surzilor. Și orice guvern, mai ales unul rezultat dintr-o majoritate parlamentară a... înfrânților, este unul nereprezentativ pentru națiune și, dacă, pe deasupra trădează națiunea, nu are decât o singură soartă: să fie dat jos, alungat din istorie de națiune!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale