Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 00:16

Pentru viitoarele alegeri locale, liberalii încă nu sunt hotărâți


A A

Grozavu și Plăiașu, posibilii candidați PNL la Primăria Târgoviște

Grozavu și Plăiașu, posibilii candidați PNL la Primăria Târgoviște
Indiferent de rezultatul sondajului, Gabriel Plăiașu și Gabriel Grozavu sunt gata să se arunce în lupta pentru fotoliul de primar al Târgoviștei

❚ Cei doi vor fi incluși în sondajul de opinie pe care îl va comanda PNL Dâmbovița, pentru a afla care dintre ei se bucură de mai multă notorietate ❚ Ultimul cuvânt, însă, va fi al conducerii centrale a partidului, care va decide pe cine aruncă în lupta electorală pentru Primăria municipiului reședință de județ

ANA MARIA POPESCU


PNL Dâmbovița încă nu a decis pe cine aruncă în lupta electorală pentru Primăria Târgoviște, care va avea loc în prima jumătate a anului viitor! Dacă PSD și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, liberalii dâmbovițeni încă își mai testează posibilii candidați.

Partidul Național Liberal Dâmbovița nu a reușit până acum să se hotărască asupra unui candidat, acesta fiind motivul pentru care va apela la un sondaj de opinie, pentru a afla care dintre liberalii vizați de conducerea formațiunii politice sunt mai cunoscuți și se bucură de mai multă notorietate în rândul târgoviștenilor.

Decizia finală asupra desemnării candidatului o va lua însă conducerea centrală a partidului. Până acum este cert doar că Gabriel Plăiașu și Gabriel Grozavu vor fi introduși în sondajul de opinie pe care îl va comanda PNL Dâmbovița.

 

„Mi-am manifestat disponibilitatea pentru sondajul de opinie”

„Sunt mai multe variante pentru candidaturi. Dacă Partidul Național Liberal îmi va solicita să candidez la primărie nu o să mă dau la o parte. Partidul Național Liberal are de unde alege la momentul acesta un candidat pentru Primăria Târgovi ște. Nu se organizează în momentul de față niciun sondaj de opinie pentru primăria municipiului, probabil că acest lucru se va întâmpla în toamnă, în septembrie mai exact. Mi-am manifestat disponibilitatea pentru sondajul de opinie”, a precizat vicepreședintele Comitetului Județean Executiv al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.

 

„Dacă se va considera că trebuie să intru în această luptă, cu mare plăcere”

„Am fost tot timpul om de partid, indiferent în ce poziție am fost în PNL. Cu certitudine, dacă se va considera de către PNL că va trebui să intru în această luptă, cu mare plăcere. Fac precizarea că desemnarea candidatului la primărie, în municipiile reședință de județ, se va face, bineînțeles, în urma unei cercetări sociologice ample de către Biroul Politic Național. Nu înseamnă că dacă este măsurat într-un sondaj de opinie, cu certitudine dacă obții cea mai bună intenție de vot ești automat și candidat, fiindcă sunt mult mai multe aspecte după care se desemnează candidații, mai multe criterii: trendul pe care-l va avea, notorietatea”, a completat consilierul județean PNL, Gabriel Grozavu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale