Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2022 00:19

La Târgoviște,


A A

Grădinița de la Sagricom, aproape de finalizare

Grădinița de la Sagricom, aproape de finalizare

*Tot în această zonă, administrația locală va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile

 

Lucrările de la prima grădiniță din cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște au ajuns la un stadiu avansat! Executivul Primăriei reprezentat de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au făcut o vizită în teren la obiectivul ce vizează construcția unei grădinițe ridicate de la 0 (zero). Proiectul este realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupunând construcția unui imobil, care va găzdui trei grupe de copii. Suprafața desfășurată a grădiniței este de 720 de metri pătrați. Sursa de finanțare este Programul Operațional Regional Axa Prioritară 10. Primarul Daniel Cristian Stan a oferit mai multe detalii despre noua unitate de învățământ preșcolară, dar și despre lucrările de sistematizare care se fac în zona respectivă. 

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde se apropie de finalizare un proiect important pentru locuitorii acestei zone. Este vorba despre o grădiniță, o grădiniță care este construită în cadrul unui parteneriat între Ministerul Educației Naționale și Primăria Municipiului Târgoviște. Discutăm de un teren pus la dispoziție de către administrația locală târgovișteană, la care se adaugă și suportarea unei treimi din valoarea investiției. În afara costului pe care administrația locală târgovișteană îl suportă pentru această investiție, realizăm câteva lucrări de  sistematizare importante în zonă, anume: asfaltare străzii Mircea Georgescu, este strada din fața grădiniței și, de asemenea, tot aici în această zonă vom face o parcare de aproximativ 40 de locuri, iluminat public, mobilier stradal și tot ceea ce este necesar pentru sistematizarea integrală acestei zone. În ceea ce privește grădinița, termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare, dar și al celor de sistematizare pe care le realizăm în zonă…eu sper ca în anul școlar următor să însemne și deschiderea acestei locații a Grădiniței Nr 9. Nu va avea personalitate distinctă, aceasta va fi denumirea. Discutăm despre o suprafață desfășurată de aproximativ 720 de metri pătrați, cu trei grupe și o investiție foarte utilă pentru locuitorii din acest cartier. Așadar, nu este vorba despre o singură investiție, este vorba despre un complex de investiții de natură să schimbe într-o măsură situația din această zonă pentru că în viitor ne gândim și la sistematizarea spațiului verde din această zonă, astfel încât să putem să discutăm despre o investiție, care să răspundă cerințelor locuitorilor acestui cartier”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Tot în această zonă, administrația locală va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile.   „Exact în continuarea grădiniței, urmează să fie construită prin Compania Națională de Investiții o creșă. Sper ca lucrările să înceapă anul acesta. Am solicitat o situație de la Compania Națională de Investiții, până acum nu am primit un răspuns pentru a cunoaște cu exactitate momentul în care va începe această investiție”, a mai completat primarul de la Târgoviște.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici
"Primăvara albastră", după 58 de ani de la lansare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)

GEORGE COANDĂ


Și au trecut trei luni din halucinantul război al lui Putin în Ucraina. În tot acest timp al groazei, românii, că doar nebunia lovește cu rachetele iadului chiar în pragul de la Răsărit – nu este o figură de stil – al României, au stat și stau cu sufletul la gură. Din păcate, armata ucraineană, după câteva contraofensive de etapă, în unele locuri... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale