Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.06.2022 00:15

Autoritățile publice locale de la Raciu sunt mulțumite


A A

Grad de încasare optimist pentru comuna Raciu

Grad de încasare optimist pentru comuna Raciu

Ștefan Khalil


Deși anul 2022 se află abia la jumătate, autoritățile publice locale de la Raciu sunt mulțumite de nivelul de încasare al impozitelor și taxelor locale înregistrat până acum. Potrivit edilului șef, Vasile Grădinaru, procentul de încasare al taxelor și impozitelor locale depășea 60% la începutul  acestei luni.

Totuși, ca cea mai mare parte a unităților administrativ teritoriale din județ, nici UAT Raciu nu a scăpat de problema amenzilor de tot felul pe care cetățenii comunei le primesc, dar nu le plătesc... Acestea se transformă, în cele din urmă, în muncă în folosul comunității. Conducerea Primăriei Raciu a mai precizat că anual, gradul de încasare al taxelor și impozitelor locale ajunge la aproape 90%.

„Să spunem că oamenii au venit să-și plătească până acum taxele obligatorii, este un lucru îmbucurător că avem cetățeni serioși. În primele zile din luna iunie am văzut că aveam un grad de încasare de peste 60%, ceea ce spunem noi că nu este rău deloc. Noi avem un grad de încasare anual de în jur de 90%. Sper să ne menținem și anul acesta la un nivel ridicat. Sigur, mai avem și noi problema cetățenilor care nu-și plătesc amenzile, dar cred că vorbim deja despre o problemă națională”, a transmis Vasile Grădinaru, primarul comunei Raciu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

10 cursuri gratuite organizate de AJOFM Dâmbovița în luna iulie
Certificarea vechimii în muncă, la mare căutare
717 locuri de muncă disponibile
Colectarea taxelor și impozitelor, la cote amețitoare
Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale