Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.05.2018 00:10

Liga a IV-a. Gloria Corneºti – Recolta Gura ªuþii 2-1 (1-1)


A A

Gloria Corneºti e aproape de un nou titlu judeþean

Gloria Corneºti e aproape de un nou titlu judeþean

❚ Echipa lui Nelu Radu nu a fost cu mult mai bunã decât a lui Titel Dinu, însã a avut puterea sã revinã dupã reuºita fabuloasã a lui Emil Stãnescu (7). Un fundaº central, Florentin Nicolae, a fãcut diferenþa (45+2, 48), una corectã ❚ Un succes care împinge Gloria cãtre titlul judeþean, mãrându-ºi avansul la patru puncte. Veniþi în numãr mare la Corneºti, fanii Recoltei au sperat într-un rezultat important al favoriþilor, însã au plecat dezamãgiþi ❚ S-a vorbit ºi s-a scris mult despre Derby de Dâmboviþa, inclusiv despre arbitraj, cu o brigadã adusã de pe la Giurgiu. Probabil cã nicio altã echipã nu a avut unul mai bun la Corneºti în ultimii 20 de ani!

COSTIN MIHAI

 


 

Maºini ca la târguri ºi lume ca la bâlci marþi spre searã la Corneºti, cu cetãþeni de toate vârstele, veniþi din tot judeþul, dar ºi de la Craiova, sã vadã meciul campionatului la Liga a IV-a. Abia am gãsit un loc de parcare, apoi în tribunã, unde Gura ªuþii a avut mai mulþi susþinãtori. S-a vorbit ºi s-a scris mult despre Derby de Dâmboviþa, inclusiv despre arbitraj, cu o brigadã adusã de pe la Giurgiu. Nu am apucat nici mãcar sã notãm numele „fluieraºilor”, nici nu mai conteazã, pentru cã nu au pus umãrul la victoria gazdelor (2-1), aºa cum au fãcut-o foarte mulþi la Corneºti de-a lungul anilor. Dimpotrivã, Gura ªuþii a fost uºor avantanjatã, fiind iertatã de cel puþin o eliminare, clar cã Negulescu nu ar fi meritat sã termine meciul pe teren. Însã tot oficialii oaspeþilor au pãtruns pe gazon, protestând la adresa arbitrilor, care au comunicat cu ajutorul unor cãºti, ca la ligile mari. Nu agreem ideea unor brigãzi „strãine” la judeþ, însã pentru acest meci de foc s-a dovedit una inspiratã.

Gura ªuþii a crezut pânã în ultima secundã

Gloria nu a fost cu mult mai bunã decât Recolta, însã a avut puterea sã revinã dupã reuºita fabuloasã a lui Emil Stãnescu (7). Un fundaº central, Florentin Nicolae, a fãcut diferenþa (45+2, 48), una corectã. La limitã s-a impus echipa lui Nelu Radu, crispatã în multe momente, însã Gura ªuþii meritã respectatã. Pentru emulaþia creatã de primarul Titel Dinu în jurul acestei echipe, mândria localitãþii, care în ultimii ani stã sus în Liga a IV-a ºi luptã pentru titlu. Cu Ion „Doacã” dirijorul de la mijlocul terenului, fãrã vârstã ºi fãrã splinã, chiar dacã a depãºit 50 de ani. Arþãgos, dar ºi fotbalist, înlocuirea sa de teama unei eliminãri (scenariu devenit clasic în meciurile cu Gloria Corneºti) a rupt echilibrul la mijlocul terenului ºi a creat spaþii, speculate imediat de Nicolae. Gura ªuþii nu a mai avut forþa sã producã presiune, ocazii ºi goluri, însã are meritul de a lupta pânã la capãt. Cât despre arbitraj, probabil cã nicio altã echipã nu a avut unul mai bun la Corneºti în ultimii 20 de ani! Gloria a fost mai bunã, nu cu mult, dar a fost mai bunã, dupã cum au concluzionat ºi oaspeþii veniþi de la Craiova, Nicolo Napoli ºi Marcel Iancu, antrenorul ºi preºedintele celor de la FC Universitatea lui Mititelu. Care nu au însã emoþii în privinþa barajului de promovare, cel puþin aºa s-au exprimat.

Corneºti ºi-a mãrit avantajul la 4 puncte

Derby de Dâmboviþa, arbitrat de o brigadã din Giurgiu, þinutã la secret mai ceva un lider terorist, a fost câºtigat la limitã de Gloria Corneºti. Început abrupt, cu un eurogol reuºit de Stãnescu, meciul s-a încins pe finalul primei reprize, când gazdele au restabilit egalitatea prin Fl. Nicolae, care avea sã „recidiveze” dupã pauzã, stabilind o victorie corectã pentru Gloria. Un succes care împinge echipa lui Nelu Radu cãtre titlul judeþean, mãrându-ºi avansul la patru puncte.Veniþi în numãr mare la Corneºti, fanii Recoltei au sperat într-un rezultat important al favoriþilor, însã au plecat dezamãgiþi.

Echipe

Corneºti: Grecu – Rusu, Coman, Fl. Nicolae, ªirneanu – Enescu, Lungeanu, Gae (73 Calofir), Mândru – Dragnea, M. Matei (80 Ghiþã). Antrenor: Nelu Radu.

Gura ªuþii: Eftimie – Ene (79 Dragne), ªtefan, Arabolu, Negulescu – C. Ion (45 Petruþu) – Scripcariu, Enache, Stãnescu, Manole (77 Marmandiu) – I. Radu. Antrenor: Victor Nicolae.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapãtã strãlucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapã Interjudețeanã de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere durã la baschet
Cu CSA Steaua sã joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminicã la Bucșani
Adunare Generalã la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Þara Sfântã. O fricã îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDÃ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum cã „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Rãzboi Mondial”, ºi cã pericolul de moarte, cu toate cã pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianþe între islamismul radical ºi ortodoxia rusã”. Beijingul, totuºi, în înþelepciunea lui milenarã îndeamnã „pãrþile relevante... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale