Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.10.2014 00:04

Până la iarnă


A A

Gigi Ionescu, în locul lui Anghelinu

Gigi Ionescu, în locul lui Anghelinu
Gigi Ionescu a preluat și sarcinile lui Severin Anghelinu

❚ „Până la finalul turului de campionat, sarcinile de secretar AJF vor fi preluate de Gigi Ionescu. Dacă Severin nu va mai putea reveni din cauza problemelor de sănătate, vom alege un alt secretar”, ne-a transmis președintele AJF, Emil Tudor

C.M.


 

Din cauza problemelor de sănătate, Severin Anghelinu a renunțat, rând pe rând, la mai multe activități. Inițial s-a retras de la FCM Târgoviște, unde ocupa funcția de organizator de competiții, apoi a întrerupt colaborarea cu „Ziarul Dâmbovița”, urmând să părăsească, aproape sigur, și Asociația Județeană de Fotbal.

„Până la finalul turului de campionat, sarcinile de secretar AJF ale lui Severin Anghelinu vor fi preluate de Gigi Ionescu. Dacă Severin nu va mai putea reveni, vom alege un alt secretar. Cert e că nu va fi nici Gigi Ionescu și nici Tinel Aldea, așa cum am auzit niște zvonuri, trebuie să numim pe cineva care se pricepe în primul rând la contabilitate”, ne-a transmis președintele AJF, Emil Tudor.

Funcția de secretar al asociației este râvnită de mulți, mai ales că este remunerată lunar cu 1.000 lei net, însă atrage multe alte avantaje.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de obiectiv la 25.10.2014 17:03

Fara grija! Cine o sa vina o sa fructifice avantajul functiei, doar in Romania secretarul este una din cele mai importante persoane dintr-o instititie, firma, etc.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale