Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2017 12:12


A A

Ghid complet de organizare a unei nunti de poveste!

 

In plin sezon estival, viitoarele mirese pun la punct ultimele detalii ale celui mai asteptat moment al verii: nunta. Asadar, daca esti mireasa in 2017, cu siguranta, te confrunti cu un amalgam de ganduri si emotii intrucat, pentru tine, a inceput deja numaratoarea inversa.

In mod cert, iti doresti sa ai parte de o nunta ca in povesti, caci ai visat la acest moment dintotdeauna. De aceea, ca sa te asiguri ca ai punctat toate detaliile menite sa faca din ziua nuntii tale un eveniment deosebit atat pentru tine, cat si pentru invitati, ai ocazia sa treci in revista cele mai importante lucruri care trebuie sa se regaseasca la o nunta perfecta.

 

5 detalii ESENTIALE in ziua nuntii tale!

Inca mai ai timp sa stabilesti lucrurile care pot face diferenta la nunta ta. Cu siguranta, vei avea parte de o zi minunata, daca tii cont de 5 aspecte extrem de apreciate in ultima vreme la evenimentele de o asemenea anvergura. Iata care sunt acestea:

1. De regula, miresele isi achizitioneaza rochia cu 2-3 luni inainte de marele eveniment, insa cand vine vorba de accesorii si pantofi, lucrurile se schimba.Viitoarele mirese prefera sa lase alegerea incaltamintei pe ultima suta de metri, considerand ca aceasta nu reprezinta o prioritate. Totusi, nu subestima importanta condurilor si grabeste-te sa ii alegi pe cei mai frumosi. Gandeste-te ca vei sta pe tocuri o zi si o noapte, asa ca este esential ca pantofii sa fie confortabili, insa, totodata, eleganti. Gasesti pantofi de mireasa deosebiti pe https://www.the5thelement.ro/pantofi-de-mireasa pe care sa ii porti in cea mai frumoasa zi din viata ta.

 

2. Organizatorii de nunti recomanda ca marturiile sa fie alese in concordanta cu decorul salonului de nunta. Un pont inedit: opteaza pentru marturii simple si delicate, care sa ramana o amintire frumoasa invitatilor.

De exemplu, la Taramul Iubirii gasesti marturii sub forma de suport pentru fotografii. Alege sa le oferi invitatilor tai o amintire deosebita!

 

 

3. Pentru ca nu poti oferi invitatilor tai suporturi pentru fotografii fara sa aiba si un instantaneu de la nunta ta, asigura-te ca salonul de nunta va avea un colt decorat in asa maniera incat sa puteti face fotografii amuzante, cu recuzita si alte detalii. Este vorba, mai exact, de faimosul``photo-corner`` de la nunti, considerat un adevarat must-have anul acesta. Ai libertatea de a alege intre variante numeroase de photo-corner: tematic, de tip arcada sau clasic.


4. Daca inca nu te-ai gandit unde iti vei petrece luna de miere, a venit vremea sa o faci. Alege o destinatie turisica de poveste si asigura-te ca vei petrece cateva zile de neuitat. O idee cel putin interesanta poate fi Maldive, asa ca grabeste-te sa prinzi cele mai bune oferte de cazare, cu transport inclus, daca iti doresti. Informatii utile vei gasi aici https://www.karpaten.ro/oferte-vacante-sejururi/maldive/ asa ca arunca o privire si descopera care sunt motivele pentru care merita sa alegi Maldive pentru luna de miere.

 


 

5. Ofera un moment-surpriza invitatilor tai. Pe langa valsul cu care tu si sotul tau veti deschide seara, alege ca la 12 noaptea sa lansati lampioane ori un foc de artificii spectaculos. Cu siguranta, un astfel de moment va fi memorabil atat pentru tine, cat si pentru toti cei invitati la nunta ta.  

 


Iata 5 detalii importante de care sa tii cont in cea mai importanta zi din viata ta. Inca mai ai timp sa le pui la punct, asa ca mult succes!

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Situație sumbrã la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvicã Dâmbovița Gestioneazã 45% din suprafața forestierã a județului
Tânãr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbãri pentru Complexul de Vânãtoare de la Bolovani
228 de locuri de muncã vacante în Spaþiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Þara Sfântã. O fricã îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDÃ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rãmâne o datã fatidicã în istoria niciodatã liniºtitã a umanitãþii. Iranul ayatollahilort fundamentaliºti a atacat cu o ploaie de drone ºi de rachete Israelul. A fost, se poate spune fãrã nicio urmã de glumã, un atac dinainte anunþat. De multã vreme, Teheranul, însã, nu a avut la îndemânã un „casus belli”, fie ºi jucat la... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale