Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2018 00:09

Președintele Chindiei trebuie să ia atitudine!


A A

Ghergu se dezice de colaboratorii care ne jignesc

Ghergu se dezice de colaboratorii care ne jignesc

❚ Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia Târgoviște, continuă să ne adrese jigniri prin intermediul presei pe care a finanțat-o în calitate de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ❚ ,,Dacă așa a declarat Ciprian Iugulescu, o să vedem ce trebuie făcut. Eu mă detașez de lucrurile astea, însă nici nu sunt deacord ca cineva să se lege de viața personală a unui om” ❚ ,,Nu am nimic împotrivă să vă adresați organelor competente. Nu-mi plac asemenea lucruri și m-aș bucura să se elucideze și cu asta, dar și cu altele. Să se oprească odată toate porcăriile astea!”

COSTIN MIHAI

 


 

Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia Târgoviște, continuă să ne adrese jigniri prin intermediul presei pe care a finanțat-o în calitate de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Mai grav este că intră cu bocancii în viețile noastre private, derapaje care vor ajunge în atenția organelor abilitate. După ce ne-a transmis mesaje porcoase, prin aceeași ,,poștă” electronică, acum și-a permis să ne denigreze la modul personal. ,,Până la vârsta asta, nu a realizat nimic în viață și nu a făcut decât să aducă jigniri și să învrăjbească oamenii din sport și susținătorii acestui fenomen la nivel județean”. Grav este că mesajul vine din partea unei persoane din conducerea clubului Chindia, care nu a retractat niciun moment jignirile transmise direct sau indirect.

,,E prea multă denigrare! Toate frustrările astea nu se vor sfârși bine”

Până și președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a înțeles, într-un final, că s-a întrecut limita și se dezice public de colaboratorii săi. ,,Nu am nimic împotrivă să vă adresați organelor competente. Nu-mi plac asemenea lucruri și m-aș bucura să se elucideze și cu asta, dar și cu altele. Să se oprească odată toate porcăriile astea! Să-și asume cine vorbește, sunt părerile lor, să răspundă pentru ce afirmații fac în mediul public. Dacă așa a declarat Ciprian, o să vedem ce trebuie făcut. Eu mă detașez de lucrurile astea, însă nici nu sunt deacord ca cineva să se lege de viața personală a unui om. Suntem judecați pentru ceea ce facem în activitatea profesională și nu e în regulă să vorbim public despre ce face fiecare acasă. E prea multă denigrare! Eu nu sunt convins că acele declarații îi aparțin lui Ciprian, dar așa au apărut, și nu e în regulă. Toate frustrările astea nu se vor sfârși bine. Mai devreme sau mai târziu, fiecare va plăti pentru greșelile lui”.

Organele competente să soluționeze aceste aspecte

Am evitat, pe cât posibil, conflictele de breaslă, ba chiar am luat atitudine atunci când jucători de-ai Chindiei ne-au jignit colegi pe stadioane. Colegi care acum deversează mizerii, jignesc și intimidează, având destule dovezi în acest sens, puse la dispoziție de mulți oameni de sport. Vom încerca să-i ignorăm, la fel și pe alții care ne jignesc, și vom lăsăm organele competente să soluționeze aceste aspecte.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale