Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.12.2016 00:07

Președintele Chindiei apreciază reacția pozitivă din ultima etapă


A A

Ghergu, mulțumit de jocul cu ASU Poli

Ghergu, mulțumit de jocul cu ASU Poli
Marcel Ghergu s-a mai liniștit puțin după victoria Chindiei în duelul cu ASU Poli

❚ Iar speranțele se îndreaptă acum către un nou succes sâmbătă, la Balotești. „Încercăm să câștigăm și să încheiem anul acesta în partea de sus a clasamentului”

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a reușit o victorie frumoasă în ultima partidă susținută pe teren propriu în acest an, 2-0 contra celor de la ASU Poli Timișoara. Victoria era obligatorie, a venit, dar și jocul a arătat destul de bine, iar Cherchez și Nisipeanu au condus echipa spre un succes lejer. Târgoviștenii vor termina anul pe locul 7, la nouă puncte distanță de ultima treaptă a podiumului, iar în ultima etapă din 2016 vor întâlni CS Balotești în deplasare, într-un meci care se va juca sâmbătă, de la ora 11.00. „Suntem mulțumiți de rezultat și de joc, cele trei puncte erau importante, așa cum sunt la fiecare meci, mă bucur că le-am obținut și acum privim cu încredere spre meciul de la Balotești. Încercăm să câștigăm și să încheiem anul acesta în partea de sus a clasamentului. În pauză de iarnă o să încercăm să rezolvăm toate problemele și să ne prezentăm cât mai bine la startul returului. Am avut discuții cu toți membrii lotului și au înțeles ce le-am transmis. Problema cu jucătorii U21 e una delicată la toate echipele, ei trebuie să înțeleagă că e nevoie de implicare, seriozitate și muncă, dar la meciul din ultima etapă au avut o atitudine bună și sper să continue așa. Din fericire, nu avem probleme de lot înaintea meciului de Balotești, sper ca situația să rămână așa până la ora jocului”, a transmis președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Sorin Brîndescu: „Am făcut greșeli impardonabile”

De partea cealaltă, antrenorul lui ASU Poli, Sorin Brîndescu, a explicat pentru drukeria.ro motivele eșecului de la Târgoviște. „Am încercat să jucăm fotbal și am făcut-o deschis. Știam de la meciul din tur că au jucători de viteză, de contraatac, și chiar am atras atenția să evităm contraatacurile din partea lor. Din păcate, am luat două goluri pe contraatac, iar asta mă nemulțumește foarte mult. La primul gol chiar s-a plecat de la un corner al nostru… nouă inși ne-am dus în careul lor. Nu știu… și-au dorit probabil cu toții să marcheze. Am făcut greșeli impardonabile, e jenant să ai tu corner și să primești gol. Mă deranjează, pentru că am anticipat aceste lucruri, să nu le lăsăm spații lui Cherchez și Neguț, care sunt jucători de viteză, jucători foarte, foarte iuți. Terenul a fost foarte rău. A fost înghețat la începutul meciului, iar apoi, când a început să se topească, s-a format o pojghiță de noroi care se lipea… Băieții s-au plâns, dar asta nu e o scuză, pentru că și adversarul a jucat în aceleași condiții. Terenul a fost greu, s-a alunecat mult, dar noi am fost preocupați să jucăm, să construim, să încercăm să câștigăm. Am avut și noi câteva situații în prima repriză, iar dacă înscriam, poate alta era soarta jocului. În repriza a doua, am avut posesie prelungită, dar ei s-au apărat multe momente chiar și în 9-10 jucători, astfel că au fost foarte greu de desfăcut, mai ales în aceste condiții ale terenului. E drept, nici nu am avut inspirație și clarviziune în fața porții. Până la 16-20 de metri am adus de multe ori mingea, dar ne-a lipsit pasa finală sau finalizarea, unde n-am fost inspirați. La fotbal îți trebuie puțină viteză, iar noi am avut una în minus.”



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale