Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.07.2020 00:10

Probleme lămurite


A A

Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu

Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu

❚ Mihai Neicuțescu și Andreas Mihaiu, în prezent jucători la Dinamo București, au acuzat de mai multe ori clubul târgovi ștean, pentru că nu și-au primit drepturile bănești în urma promovării în Liga I ❚ „Cred că cei doi ar trebui să aprecieze că au pășit în fotbalul mare și cu ajutorul Chindiei Târgoviște. M-a deranjat maniera în care au plecat de aici, au încercat să mintă”, a reacționat Marcel Ghergu ❚ „Nu l-am uitat pe Novac, nu am mai dorit să prelungim contractul până la finalul sezonului. M-am consultat și cu staff-ul lui Moldovan, și cu cel actual”, a mai transmis președintele Chindiei ❚ „Clubul nu are datorie la niciun jucător, iar dacă au fost mici întârzieri la prima de promovare, au fost din cauze obiective”

 

COSMIN SAVA


După promovarea Chindiei în prima ligă au existat foarte multe discuții legate de primele pe care le-au încasat jucătorii din lotul formației târgoviștene, pentru performanța uriașă pe care au realizat-o. Acest subiect rămâne unul de actualitate, pentru că Mihai Neicuțescu și Andreas Mihaiu, în prezent jucători la Dinamo București, au acuzat de mai multe ori clubul târgoviștean că nu și-au primit drepturile bănești în urma promovării. Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, Marcel Ghergu a oferit lămuriri în acest sens. Președintele Chindiei a transmis că este dezamăgit de modul în care cei doi au ales să gestioneze momentul în care au vrut să se întoarcă la Dinamo, dar și că formația târgovi șteană nu are datorii la niciun jucător. „Dacă Mihaiu și Neicuțescu se simt nedreptățiți, aveau o cale de atac, puteau să își depună memorii. Dacă li se dădea dreptate, ok. Nu au înțeles că Târgoviștea le-a făcut mult bine. Cred că ajutorul a fost mare pentru ei, au jucat la Chindia. De când au plecat de aici, au jucat mai puțin sau nu au jucat deloc. Cred că ar trebui să aprecieze că au pășit în fotbalul mare și cu ajutorul Chindiei Târgoviște. M-a deranjat maniera în care au plecat, au încercat să mintă. I-am întrebat dacă vor să rămână la Târgoviște. Mihaiu îmi dă mesaj în fiecare perioadă de transferuri să vină la Chindia. Adevărul e undeva la mijloc. Clubul nu are datorie la niciun jucător, iar dacă au fost mici întârzieri la prima de promovare, au fost din cauze obiective”.

Novac nu a mai fost dorit

Viorel Moldovan nu este singurul personaj căruia nu i s-a mai prelungit contractul până la finalul acestei stagiuni. Daniel Novac, un fotbalist important în stagiunea trecută, nu a mai continuat la Chindia, după ce clubul târgoviștean nu a dorit să prelungească relația contractuală cu acesta. „Nu l-am uitat pe Novac, nu am mai dorit să prelungim contractul până la finalul sezonului. M-am consultat și cu staff-ul lui Moldovan, și cu cel actual, este o decizie a clubului”, a mai spus Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 08.07.2020 09:21

Mai lasati- ne va rog cu Neicutescu si Mihaiu. Ii avem pe Cherchez si Florea în lot, care nu mai joacă titulari demult. Au plecat ? Ce se întâmplă? Acest presedinte bate câmpii....Din cauza nepriceperii lui retrogradăm.El trebuia să plece demult. Este un tip inchis si vorbeste foarte greu...Ca manager trebuie să fi iute si abil. El nu prea este...Astia nu vad. Asociatii, primarul...Domnul primar este un tip inteligent si foarte flexibil. Unul ca dansul trebuia să fie președinte. Cu domnul Ghergu ajungem în liga 3...Nu se pricepe...A stricat si echipă care era. L- a adus pe Moldovan care nu.mai antrena demult o echipă. Jucătorii adusi sunt slabi. Nu se ridica la valoarea ligii 1. Sunt multe de spus. Ne trebuie stadionul urgent si schimbat tot în liga 2. Președinte nou si capabil, patron de club. Jucători competitivi...Pentru asta trebuie bani mulți. Fotbalul este o afacere. Domnul Cătălin Mișu am vazut ca doreste sa se implice...Ar fi minunat...Omul este potenta financiar, ar fi o afacere bună pt toată lumea...Este păcat de suporteri care suferă si oraș mai presus de toate...Poate se întâmplă o minune, dar nu cred ca vom ramane in liga 1. Nu suntem doriti. Nu vedeti ca Sibiul a început să fie sprijinit cu arbitrii. Investește Regie de la noi din Târgoviște. Chiar ne si retrogradeaza !!! A ajuns fotbalist pe Eugen Popescu Sa-i fie rușine... Succes !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale