Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.07.2020 00:10

Probleme lămurite


A A

Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu

Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu

❚ Mihai Neicuțescu și Andreas Mihaiu, în prezent jucători la Dinamo București, au acuzat de mai multe ori clubul târgovi ștean, pentru că nu și-au primit drepturile bănești în urma promovării în Liga I ❚ „Cred că cei doi ar trebui să aprecieze că au pășit în fotbalul mare și cu ajutorul Chindiei Târgoviște. M-a deranjat maniera în care au plecat de aici, au încercat să mintă”, a reacționat Marcel Ghergu ❚ „Nu l-am uitat pe Novac, nu am mai dorit să prelungim contractul până la finalul sezonului. M-am consultat și cu staff-ul lui Moldovan, și cu cel actual”, a mai transmis președintele Chindiei ❚ „Clubul nu are datorie la niciun jucător, iar dacă au fost mici întârzieri la prima de promovare, au fost din cauze obiective”

 

COSMIN SAVA


După promovarea Chindiei în prima ligă au existat foarte multe discuții legate de primele pe care le-au încasat jucătorii din lotul formației târgoviștene, pentru performanța uriașă pe care au realizat-o. Acest subiect rămâne unul de actualitate, pentru că Mihai Neicuțescu și Andreas Mihaiu, în prezent jucători la Dinamo București, au acuzat de mai multe ori clubul târgoviștean că nu și-au primit drepturile bănești în urma promovării. Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, Marcel Ghergu a oferit lămuriri în acest sens. Președintele Chindiei a transmis că este dezamăgit de modul în care cei doi au ales să gestioneze momentul în care au vrut să se întoarcă la Dinamo, dar și că formația târgovi șteană nu are datorii la niciun jucător. „Dacă Mihaiu și Neicuțescu se simt nedreptățiți, aveau o cale de atac, puteau să își depună memorii. Dacă li se dădea dreptate, ok. Nu au înțeles că Târgoviștea le-a făcut mult bine. Cred că ajutorul a fost mare pentru ei, au jucat la Chindia. De când au plecat de aici, au jucat mai puțin sau nu au jucat deloc. Cred că ar trebui să aprecieze că au pășit în fotbalul mare și cu ajutorul Chindiei Târgoviște. M-a deranjat maniera în care au plecat, au încercat să mintă. I-am întrebat dacă vor să rămână la Târgoviște. Mihaiu îmi dă mesaj în fiecare perioadă de transferuri să vină la Chindia. Adevărul e undeva la mijloc. Clubul nu are datorie la niciun jucător, iar dacă au fost mici întârzieri la prima de promovare, au fost din cauze obiective”.

Novac nu a mai fost dorit

Viorel Moldovan nu este singurul personaj căruia nu i s-a mai prelungit contractul până la finalul acestei stagiuni. Daniel Novac, un fotbalist important în stagiunea trecută, nu a mai continuat la Chindia, după ce clubul târgoviștean nu a dorit să prelungească relația contractuală cu acesta. „Nu l-am uitat pe Novac, nu am mai dorit să prelungim contractul până la finalul sezonului. M-am consultat și cu staff-ul lui Moldovan, și cu cel actual, este o decizie a clubului”, a mai spus Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristian Stan, despre problemele de la stadionul "Eugen Popescu"
Chindia continuă în prima ligă
Săndoi nu știe dacă va continua la Târgoviște
Gusti Voinea și-a anunțat plecarea de la echipă
Mihai Tătăranu, un antrenor apreciat în fotbalul feminin
Cătălin Furtună critică strategia Chindiei
Chindia, în avantaj pentru evitarea retrogradării
Jucătorii Chindiei nu se cred salvați
Andreea Dinu, aproape de medalii la Naționalele U16
Victorie lejeră pentru târgovișteni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uluitorul cinism politic...

GEORGE COANDĂ


... l-a „pus în valoare”, deunăzi, domnul prim-ministru Ludovic Orban. Nici că se putea mai anapoda pentru guvernul PNL și pentru PNL însuși. Nu pricep din ce pricini, premierul, și președinte al PNL, a băgat o fugă până în Valea Jiului – „valea plângerii”, nu-i așa – ca să marcheze cu înalta sa prezență Ziua Minerului, cu care ocazie a participat, depunând... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale