Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.06.2021 00:09

Pregătiri pentru noul sezon


A A

Ghergu caută soluții pentru lotul Chindiei

Ghergu caută soluții pentru lotul Chindiei

❚ „Ne gândim la începutul de campionat, care vine foarte repede, suntem preocupați să avem condiții bune de pregătire și să întărim lotul”, a transmis președintele Chindiei ❚ „S-a renunțat la Berisha, Yameogo, Costea, Neicuțescu, au plecat Pițian și Dumitrașcu, avem anumite discuții și legate de Rață, e la final de contract, mai are și alte opțiuni ❚ „Suntem în discuții avansate cu Daniel Popa, ne-a spus că mai are anumite oferte din străinătate, dar ar vrea să rămână la Târgoviște” ❚ „La Cristian Cherchez se încheie contractul la finalul lunii, rămâne ca Emil Săndoi să își exprime opțiunea. Emil nu s-a bazat și nu se bazează pe Cherchez”

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a încheiat sezonul pe locul 7 în Liga 1, după un parcurs bun, în care echipa lui Emil Săndoi a arătat ca o echipă organizată, unită, care a știut să pună foarte bine în practică ceea ce s-a pregătit la antrenamente. Chiar și în aceste condiții, în care s-au obținut rezultate bune și nu există probleme din punct de vedere financiar, unii jucători au ales să părăsească formația târgovișteană. În plus, la alții s-a renunțat, astfel că lotul lui Emil Săndoi va fi unul cu modificări importante în noua ediție de Liga I. Cantonament la Brașov Formația târgovișteană va începe perioada de pregătire în plan local, dar va urma și un stagiu la munte, acolo unde Săndoi speră ca jucătorii să ajungă la cote maxime din punct de vedere fizic, pentru noul sezon. „Începem perioada de pregătire cu două săptămâni la nivel local, apoi vom merge la Brașov, pentru un stagiu de pregătire centralizat, unde vom efectua și meciuri amicale. Primul joc va fi cu Viitorul Constanța, urmează FCSB și Petrolul Ploiești, rămâne de văzut dacă vom juca și cu FC Botoșani. Foarte multe echipe din Liga 1 își desfășoară pregătirea în țară, cei care au plecat își asumă un anumit risc. Ne gândim la începutul de campionat, care vine foarte repede, suntem preocupați să avem condiții bune de pregătire și să întărim lotul”, a transmis președintele Chindiei, Marcel Ghergu, la Riposta pe net.

„Am arătat ca o echipă unită”

Marcel Ghergu a anunțat că și Cristian Cherchez s-ar putea afla pe lista jucătorilor care vor pleca de la Chindia, însă urmează ca decizia finală să fie luată în perioada următoare. În privința venirilor, președintele Chindiei așteaptă ca toate actele să fie în regulă, pentru a prezenta noutățile din lotul formației târgoviștene. „Lotul nu suferă mari modificări, așa că vom vedea la momentul repectiv. Vor fi nume noi, vor fi și jucători care vor pleca. S-a renunțat la Berisha, Yameogo, Costea, Neicuțescu, au plecat Pițian și Dumitrașcu, avem anumite discuții și legate de Rață, e la final de contract, mai are și alte opțiuni. În orice perioadă de transferuri se întâmplă lucruri, sunt tot felul de negocieri, sunt impresari care le promit marea cu sarea. Toate lumea visează la zeci de mii de euro comisioane, ceea ce nu e cazul la Târgoviște, cred că am gestionat destul de bine lucrurile. Suntem în discuții avansate cu Daniel Popa, ne-a spus că mai are anumite oferte din străinătate, dar ar vrea să rămână la Târgoviște. La Cristian Cherchez se încheie contractul la finalul lunii, rămâne ca Emil Săndoi să își exprime opțiunea. Emil nu s-a bazat și nu se bazează pe Cherchez. Cred că la noi valoarea a fost de grup, aici sunt meritele lui Emil Săndoi, a reușit să obțină maxim de la ei. Chiar dacă nu am arătat un fotbal extraordinar, am arătat ca o echipă unită, omogenă, am arătat destul de bine în ultima perioadă și pe faza de atac”, a mai spus președintele formației târgoviștene.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale