Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2015 12:05

Viitorul Gheboaia-Victoria Comișani 3-3 (3-2)


A A

Gheboaia a ieșit din lupta pentru promovare

Gheboaia a ieșit din lupta pentru promovare
După remiza de acasă cu Victoria Comișani, Viitorul Gheboaia mai are doar șanse teoretice la promovare

P.D.


Stadionul din Gheboaia. Specatori: 100. Au marcat: Panca (19), Stoica (autogol-21), Bărboiu (autogol-40) / Dinu (4), Știrbescu (12, 71). Au arbitrat: Alin Nisipeanu - Costinel Neagu, Dan Dumitrescu. Observator AJF Dâmbovița: Cristian Grigorascu. Cartonașe galbene: Matei (62), Calofir (68)/Constantin (21)

Gheboaia: I. Panca - Oprea, Simion, Năstase, Calofir (70 Lixandru) - L. Panca, Ioniță (70 Drăgușin), Nicolescu, Matei - G.Costache (70 Vlad), M. Costache (57 C.Costache). Antrenor: Mihai Gheorghe.

Comișani: Oancea-Coman, Păștin, Oprea - Știrbescu, Dinu, Bărboiu, Ciocîrdaru, Constantin - Stoica, Sfetcu. Antrenor: Ion Piciorang.

Partidă spectaculoasă duminică la Gheboaia, gazdele de la Viitorul și Victoria Comișani oferind un spectacol de zile mari. Terenul a fost destul de greu în urma ploilor căzute din abundență, dar fotbaliștii ambelor echipe au arătat reale calități, câțiva dintre ei meritând să joace fără probleme în Liga a IV-a. Meciul începe practic de la 0-1, oaspeții deschizând scorul la prima acțiune de atac mai consistentă.

Florin Dinu ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge cu un șut la colțul lung pe Panca. Gazdele acuză șocul și primesc al doilea gol în minutul 12, Știrbescu marcând după o acțiune colectivă. După acest gol, gazdele se trezesc și au o jumătate de oră fantastică, în care marchează de trei ori, două dintre cele trei goluri, fiind autogoluri. Mai întâi gazdele reduc din diferență în prin L. Panca (19), pentru ca două minute mai târziu Stoica să devieze în propria poartă o minge șutată de la distanță de Costache. Finalul reprizei aparține tot gazdelor, care preiau conducerea pe tabelă în minutul 40, când Bărboiu scapă în poartă o centrare a lui Costache.

Comișani egalează după pauză

Dacă prima parte a fost foarte spectaculoasă, marcându-se cinci goluri, în repriză secundă avea să se marcheze un singur gol, deși ocazii au fost de ambele părți. Echipa din Comișani egalează la jumătatea reprizei secunde prin Știrbescu, care marchează cu un șut din interiorul careului. Oaspeții pot da lovitura în finalul jocului, Alexandru Oprea șutând de la 25 de metri, dar P. Panca scoate in extremis de sub bară. Remiza de duminică o scoate din lupta pentru promovare pe Viitorul Gheboaia, care se află la 9 puncte de echipa din Finta, liderul seriei.

Deși au terminat la egalitate meciul cu echipa din Comișani, gazdele au primit sportiv semieșecul. Victoria a făcut o partidă foarte bună la Gheboaia, cu puțin noroc, putând să plece cu toate punctele puse în joc. În ciuda terenului greu, ambele echipe șiau văzut de joc, arbitrul Alin Nisipeanu acordând doar trei avertismente pe parcursul celor nouăzeci de minute.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale