Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2016 00:06

“Cazul Florin Bujor” riscă să se repete în boxul dâmbovițean


A A

George Marin poate rata Campionatul European de cadeți

George Marin poate rata Campionatul European de cadeți
George Marin (foto, pe podium) speră să poată obține o medalie și la Campionatul European, dacă va ajunge acolo

❚ „Haideți să-i dăm o șansă, o merită din plin! Este sportivul orașului, rămâne al nostru, are perspective, chiar poate să fie în vârf la Olimpiada următoare”, a făcut un apel disperat antrenorul Gheorghe Stan ❚ „Clubul nu poate suporta legal această deplasare a sportivului în Croația, oameni de afaceri interesați să invească în sport sunt din ce în ce mai puțini, nici măcar federația nu are soluții. Singura șansă a rămas la municipalitate”, a vorbit și directorul CS Târgoviște, Ciprian Prisăcaru ❚ Abordat pe subiect, primarul Cristian Stan a transmis că decizia de sprijin aparține Consiliului Local. Ar fi de apreciat dacă la nivelul CLM solicitarea va fi primită favorabil, mai ales că suma nu este una mare (700 de euro)

COSTIN MIHAI


„Cazul Florin Bujor” riscă să se repete în boxul dâmbovițean. Pugilistul de la CS Târgoviște a ratat anul trecut prezența la Campionatul European de seniori din Bulgaria, întrucât nici federația și nici clubul nu au găsit resurse pentru a suporta cheltuielile unei asemenea participări. Pierzând Europenele, Bujor a ratat apoi Campionatul Mondial și Jocurile Olimpice. Din păcate, în aceeași situație se află acum George Marin, un alt boxer al Clubului Sportiv, calificat pentru Campionatul European de cadeți din Croația, de la Zagreb.

George Marin se pregătește la Hunedoara, cu lotul național

„Copilul se află deja în cantonament la Hunedoara cu lotul național și așteaptă o veste bună. Federația are datorii și nu-și permite să-l trimite acolo, clubul am înțeles că nu are suport legal pentru a finanța o asemenea deplasare, iar sponsori nu am găsit. Ultima șansă ar mai fi Primăria Târgoviște, unde am solicitat sprijin. După ce s-a întâmplat cu Bujor, lucru pe care îl regret toată viață, ar fi prea mult să eșuăm și în cazul lui George Marin. Copilul a obținut acest drept de a participa la un Campionat European, a urmat pregătirea corespunzătoare la club, dar și la lot, vrea doar să poată ajunge în Croația să boxeze. Este sportivul orașului, rămâne al nostru, are perspective, chiar poate să fie în vârf la Olimpiada următoare. Haideți să-i dăm o șansă, o merită din plin! Poate reuși un rezultat important la Europene, iar Târgoviștea ar avea și ea de câștigat ca imagine printr-o reușită a acestui sportiv”, a expus situația antrenorul Gheorghe Stan, însă am aflat despre ea de la un oficial al Federației Române de Box, care ne-a solicitat sprijinul, prin mediatizarea subiectului.

CLM e ultima șansă, iar solicitarea nu-i deloc mare

Ciprian Prisăcaru, directorul CS Târgoviște, încearcă la rându-i să-l ajute pe George Marin să ajungă la Europenele de la Zagreb, iar ultima speranță se leagă tot de o susținere din partea Consiliului Local Municipal.

„Clubul nu poate suporta legal această deplasare a sportivului în Croația, oameni de afaceri interesați să investească în sport sunt din ce în ce mai puțini, nici măcar Federația Română de Box nu are soluții. Singura posibilitate, singura șansă a rămas la municipalitate. Am făcut o adresă, prin care solicităm un sprijin de 700 de euro sau contravaloarea cheltuielilor acelei perioade petrecute la Europene”.

Abordat pe subiect, primarul Cristian Stan a transmis că decizia de sprijin aparține Consiliului Local. Ar fi de apreciat dacă la nivelul CLM solicitarea va fi primită favorabil, mai ales că suma nu este una mare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale