Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.08.2016 00:05

Liga a V-a. Viitorul Burduca - Sportul Gemenea 1-3 (0-2)


A A

Gemenea de la Ziduri a început tare

Gemenea de la Ziduri a început tare
Viitorul Burduca nu a putut să facă față experimentatei Sportul Gemenea, echipă mutată la Ziduri

* Echipa din Gemenea, antrenată de Sorin Didă, s-a impus meritat în deplasarea de la Burduca, unde a controlat jocul mare parte din timp

V.V.


Stadionul din Burduca. Spectatori: 100. Au marcat: Radu (60) / Olteiu (10, 17), Ad. Petre (55). Au arbitrat: Costinel Neagu - Nicolae Butucea, Gheorghe Tocariuc. Cartonașe galbene: Durnea (15), Nuță (71) /  Negriloaia (72). La juniori: 3-0.

Burduca: D. Mihai - B. Nuță, A. Mihai (59 Soare), Durnea, Badea (71 Doanță) - C. Nuță, Dumitru, Sorescu, Radu - Slav, Pattvean. Antrenor: Ionuț Dumitru.

Gemenea: Paraschivescu - Furcoi, Militaru, Bran (72 Negriloaia), Iorgulescu - Mihăilescu, M. Mihai, Petre, Mandu - Olteiu, Didă. Antrenor: Sorin Didă.

Gazdele se așteptau la un joc dificil cu Sportul Gemenea. Mutată la Ziduri, sub comanda lui Dan Negriloaia, echipa din Gemenea a fost tratată cu respect la Burduca, poate cu prea mult respect. „La ce echipă au ăștia, defilează în seria noastră. Ei o să câștige campionatul”, vorbeau spectatorii înainte de start. Iar începutul meciului le-a confirmat așteptările spectatorilor de la Burduca. Gemenea deschide rapid scorul prin veteranul Ion Olteiu (10), care finalizează o acțiune frumoasă de atac a vizitatorilor. Oaspeții își dublează avantajul în minutul 17, când același Olteiu speculează o greșeală a gazdelor. Burduca se adună greu, iar jocul este stăpânit de Gemenea, care în minutul 30 este aproape de a mai înscrie o dată, prin Sorin Didă.

Gol de la centrul terenului

Burduca începe tare repriza secundă și reușește să marcheze în minutul 55. Radu îl vede ieșit pe Paraschivescu și șutează de la centrul terenului, reducând din diferență. Amfitrionii presează, sperând într-o egalare miraculoasă. Experiența oaspeților își spune însă cuvântul cinci minute mai târziu, când Adi Petre punctează cu un șut de la 25 de metri, în vinclu. Jocul se stinge după începutul furibund de repriză, cu oaspeții conservând avantajul de două goluri. Gemenea se impune meritat, dar Burduca a oferit o replică decentă. Experiența superioară a oaspeților a făcut diferența, care au beneficiat de serviciile unor jucători ca Adi Petre, Olteiu, Furcoi, Mihuț Mihai sau Didă, care au evoluat în eșaloanele naționale.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale