Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.08.2014 08:06

Primarul Constantin Maricescu recunoaște că neprezentarea putea fi evitată


A A

"Găseam soluții, dacă eram informat imediat ce a avut loc incidentul"


Primarul Constantin Maricescu, afectat de scandalul creat în jurul echipei de la Aninoasa

❚ Deranjat de marele scandal creat în jurul echipei de fotbal, primarul comunei Aninoasa a convocat pentru joi Consiliul de Administrație, iar poziția antrenorului Remus Gâlmencea este serios amenințată ❚ Cu toate acestea, Constantin Maricescu speră ca meciul dintre Flacăra Moreni și FC Aninoasa să se rejoace, considerând că la mijloc a fost vorba despre un incident banal

 

COSTIN MIHAI, MĂDĂLIN RĂDUCU


Constantin Maricescu ne-a invitat ieri la sediul Primăriei Aninoasa, pentru a discuta pe marginea unui subiect care a făcut mare vâlvă în ultimele zile, neprezentarea echipei de fotbal locale la derby-ul Ligii a IV-a, cu Flacăra Moreni.

Discuțiile au durat mai bine de o oră și vor fi redate integral, în ziarul de mâine, sub forma unui interviu. Impresia este că primarul Maricescu nu a participat la această mascaradă, despre care a aflat prea târziu pentru a mai putea repara ceva.

„Cred că aș fi găsit soluții dacă aș fi fost informat imediat ce a avut loc incidentul, trimiteam două-trei autoturisme și poate o rezolvam. Puteau să găsească și ei o altă soluție, dar cred că nu mai era timp suficient pentru a apela la un alt mijloc de transport. După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, să nu credeți că eu voi sta cu mâinile în sân cât îl privește pe antrenor, pentru că el a fost în autocar, nu și președintele, care a fost în concediu. Am convocat în acest sens Consiliul de Administrație pentru joi, la ora 10. Faptul că s-a făcut un caz județean, e o chestie care ne deranjează”.

 

„De ce le e frică celor de la Moreni să joace cu noi?”

Cu toate acestea, Constantin Maricescu speră ca meciul dintre Flacăra Moreni și FC Aninoasa să se rejoace, considerând că la mijloc a fost vorba despre un incident banal.

„Nu este un cap de țară că la Aninoasa s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sunt acte doveditoare, iar dacă cei de la IJEFS (n.r AJF Dâmbovița) hotărăsc într-un fel, este decizia dumnealor. Dacă celor de la Moreni le e frică să joace cu noi, iar este problema dumnealor. Dar de ce le e frică? Atâta timp cât juniorii s-au prezentat și au bătut, eram pregătiți și cu ceilalți. Dacă ghinionul a fost să se întâmple asta pe traseu, în timpul mersului, am înțeles undeva pe la Nisipuri, ce era să facă, e un capăt de țară? Oamenii nu au putut să ajungă, care era motivul să nu ajungă? Puteam să luăm bătaie, mare lucru, nu ne-a bătut Moreniul și acasă?”

 

„Nu am vorbit cu Gâlmencea”

Fost mecanic auto, primarul de la Aninoasa a comentat incidentul și din punctul de vedere al specialistului.

„Din fericire, eu sunt tehnician auto, de fapt mecanic auto, pentru că nu am practicat profesia de tehnician și știu ce înseamnă o defecțiune, deoarece am fost unul dintre cei mai buni mecanici ai județului. Am înțeles de la șofer că era o supapă, o valvă care s-a supraîncălzit, și că o rezolvă, lucru pe care nu l-a reușit. Mai multe nu cunosc, pentru că nu am vorbit cu Gâlmencea și nici nu m-am întâlnit cu el personal. O să-i cer și eu lotul care a plecat la Moreni, să văd dacă într-adevăr a avut jucători suficienți pentru a aborda meciul”.

Mai multe declarații ale primarului Maricescu puteți parcurge în ziarul de mâine, abordând și alte subiecte delicate privind echipa de fotbal de la Aninoasa.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale