Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2019 00:19

Editorial


A A

Gașca pentru Destabilizarea Societății/GDS

Gașca pentru Destabilizarea Societății/GDS

GEORGE COANDĂ


Mi-ar fi de folos, ca să-mi taie imensa greață, un butoi de apă cu lămâie, după ce am aflat că faimosul Grup pentru Dialog Social / GDS, anticomunist până-n măduva oaselor membrilor săi (fondatori), a hotărât să-l premieze – atenție mărită și stuchiți în sân! – pe procurorul general al republicii, Augustin Lazăr, pentru contribuția sa mirobolantă și frenetică la dezvoltarea democrației în România. Și tot pentru așa ceva și anticomunista feroce Societate „Timișoara”, aia de vânturare, după Revoluția din ’89, a amenințătorului „punct 8” dintr-o proclamație de tip lustrație. Și GDS, și societatea de pe Bega au decis să-l încununeze cu lauri pe Augustin Lazăr în plin scandal uriaș, declanșat de deconspirarea acestuia ca fost șef al torționarilor, de sorginte bolșevică. Și, ca atare și în consecință, hai să nu mai aud pe de-alde Liiceanu, Tismăneanu, Andreea Pora, Andrei Cornea și alții din gașca asta de farisei de profesie, unii fii de sinistre personaje staliniste, făcând pe anticomuniștii – lor li s-ar potrivi mănușă scrisoarea unuia dintre ei pentru lichele, dar și, psihologicește minima moralia – înecându-se în propria otravă anticomunistă, comportament perfect kaghebist, gașca lor fiind opera unui înrăit, până la moarte, asasin bolșevic, „revoluționarul” de tristă amintire, Silviu Brucan! Aloo, copiii durerii gedesiste, chiar nu v-ați prins până acum că sunteți o făcătură, ca să nu spun o „coloană a cincea” în societatea românească, de coloratură postcomunistă? Iar pe cei de la Societatea „Timișoara” și de pe la alte „oengeuri” neomarxist-sorosiste, îi invit să tacă, fiindcă, dacă e să mă inspir dintr-o zicere a poliției americane, tot ce ar mai spune de-acum încolo este împotriva lor. Și orice ar face, și oricâtă cenușă își vor pune pe cap, dacă își vor pune pe chestia premiului acordat lui Augustin Lazăr, nu voi mai crede o iotă... anticomunistă purjată de mințile lor. Ura falsă deconspiră un teatru prost jucat. Apropo, între timp, am aflat că, pe jurisprudența CEDO, cel ce s-ar comporta precum „laureatul” Augustin este încadrat ca terorist. Ceea ce este mai rău decât torționar. Ei bine, doamnelor și domnilor anticomuniști, și de la GDS și de la Societatea „Timișoara”, ce făcurăți? I-ați oferit coroniță de premiant unui terorist comunist? V-ați umplut de o imensă rușine! Chiar dacă „fericitul” Augustin a renunțat, chipurile, la premiul GDS și a cerut ca acesta să-i fie atribuit victimei sale (una dintre ele), disidentul anticomunist Iulius Filip. O ifosă ipocrită!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale