Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2021 00:19

La Târgoviște, discriminarea ajunsă la cote maxime a indignat municipalitate


A A

Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei

Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei

*Gardurile fuseseră amplasate pentru a separa intrarea celor vaccinați împotriva COVID-19 și a celor nevaccinați

 

 

La începutul acestei săptămâni pe rețele de socializare au circulat imagini cu niște garduri metalice din interiorul unui hypermarket din municipiul Târgoviște, care este recunoscut și ca un mare brand în Europa. Acestea au fost amplasate pentru a separa intrarea celor vaccinați împotriva COVID-19 și a celor nevaccinați. Fapta a stârnit revoltă, chiar și din partea persoanelor vaccinate, măsura neavând nicio legătură cu prevenția.

Din contră, mulți au considerat că este un gest ofensator și umilitor. Primarul Daniel Cristian Stan a reacționat pe contul personal de Facebook asupra acestei atitudini pe care a numit-o discriminatorie. Edilul-șef al municipiului a precizat că au fost demarat acțiuni de verificare privind legalitatea gardurilor amplasate, dar și securitatea de incendiu. În urma acestor demersuri, gardurile au fost demontate.

„Asta nu e responsabilitate, e abuz”

„Ei bine, ca persoană vaccinată și înțelegând deplin responsabilitatea față de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermaketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinați și nevaccinați și creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenția. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălțime e un gest ofensator, umilitor și discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz. În acest context, am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcții, dar și la regulile privind securitatea la incendiu. În urma acestor acțiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor! Înțeleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poți asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuție modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat!”, a transmis primarul Cristian Daniel Stan.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Evadat de la Penitenciarul Găești!
Încrederea într-un Guvern (I)
Incendiu mortal la Drăgăești Pământeni
Efectivul salariaților a crescut cu 3,2%
Un moment de răscruce politică
Montarea luminițelor și căsuțelor pentru Târgul de Crăciun
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale