Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2014 00:05

Au căzut primele „capete” după baraj


A A

Gâlmencea i-a dat afară pe Matei și Neagu

Gâlmencea i-a dat afară pe Matei și Neagu
Gâlmencea a luat primele măsuri dupã ratarea promovării în Liga a III-a și i-a zburat din echipă pe Mirel Matei și Laurențiu Neagu

❚ De la Aninoasa au plecat deja Mirel Matei și Laurențiu Neagu, doi jucători importanți sezonul trecut ❚ „A avut niște reacții urâte în timpul jocurilor. I-am atras atenția, însă nu am văzut nicio schimbare din partea lui”, a explicat Gâlmencea decizia în privința atacantului Mirel Matei ❚ „Au fost niște meciuri pe final de campionat, spre exemplu cu Pucioasa și Doicești, când luam goluri foarte ușor”, s-a exprimat Gâlmencea în legătură cu Laurențiu Neagu ❚ „Decizia nu are nicio legătură cu Astra Ciorani”, a mai spus antrenorul celor din Aninoasa ❚ Pentru perioada următoare, Remus Gâlmencea și-a propus să aducă la echipă trei jucători: Dan Tudose, de la Bradul Moroeni, Mihai Motan, de la Perșinari și Răzvan Filip de la Fieni

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Înainte cu aproape o lună de startul campionatului, Remus Gâlmencea a început să facă schimbări în echipa sa. Primele „capete” picate după meciul de baraj pierdut în fața Astrei II Ciorani au venit la mai bine de patru săptămâni de la partidă. De la Aninoasa au plecat deja Mirel Matei și Laurențiu Neagu, doi jucători importanți sezonul trecut. În locul lor, Gâlmencea a purtat deja discuții cu alți fotbaliști. Joi, antrenorul va putea să-i vadă la lucru în primul meci amical al iernii, când Aninoasa va juca împotriva Comerțului Viișoara.

„Decizia nu are nicio legăturã cu Astra Ciorani”

Din câte se pare, decizia de a renunța la cei doi jucători a aparținut în totalitate antrenorului Remus Gâlmencea. „Așa este, am renunțat la cei doi. Am zis că nu mi-au plăcut cum s-au comportat în ultima perioadă. Este vorba în special de Mirel Matei. Am avut niște meciuri când pe final era foarte nervos, chiar se înjura cu colegii. A avut niște reacții urâte în timpul jocurilor. I-am atras atenția, însă nu am văzut nicio schimbare din partea lui”, a explicat Gâlmencea decizia în privința atacantului Mirel Matei. În ceea ce privește situația fundașului central Laurențiu Neagu, tehnicianul s-a rezumat să spună că „nu mai juca ce trebuie”, completând ulterior: „Au fost niște meciuri pe final de campionat, spre exemplu cu Pucioasa și Doicești, când luam goluri foarte ușor. Nu am fost mulțumit de treaba asta și a trebuit să mai schimb ceva în apărare”. Dat fiind faptul că Neagu a fost acuzat voalat de anumite lucruri după meciul de baraj, Remus Gâlmencea a precizat că „decizia nu are nicio legătură cu Astra Ciorani”.

Replica lui Laurențiu Neagu

Fundașul central Laurențiu Neagu a urmărit foarte atent înregistrarea partidei din Covasna, când Aninoasa era trimisă încă un an la județ de Ciorani. Acesta a mărturisit atunci că evoluția apărării a fost peste prima impresie, creată în timpul jocului. Decizia despărțirii l-a surprins pe Neagu, care a precizat: „Această decizie nu are nicio treabă cu finalul de campionat. Totul se rezumă la meciul de baraj. Oamenii care au jucat mai bine au fost trași pe linie moartă. Cred că a fost un lucru premeditat înainte de baraj”. În tot acest timp, atacantul Mirel Matei nu a putut fi contactat.

Maricescu vrea tot pe primul loc

Gâlmencea a ținut să precizeze că primarul Constantin Maricescu nu s-a băgat la echipă. „Niciodată primarul nu mi-a impus ceva. Doar să fim mereu în frunte. Anul ăsta sperăm să fim în primele trei echipe”, a declarat antrenorul celor de la Aninoasa, confirmat de Maricescu: „El și cu președintele se ocupă de jucători, de întreruperea contractelor, de tot. Mi se pare normal ca echipa să fie întinerită, pentru că anumiți jucători nu mai au randamentul de altă dată”. Primarul din Aninoasa este la curent și cu zvonurile din fotbalul județean, conform cărora Corneștiul ar reveni în Liga a IV-a, sub altă denumire, dar cu pretenții de campioană: „Nu pot să iau în calcul niciun zvon. Astea se duc. Cel mai important lucru este să se ducă o echipă din Dâmbovița în Liga a III-a. La mine a rămas același obiectiv. Dacă nu vom avea potență în teren, vom vedea”.

Tudose, Motan și Răzvan Filip sunt noile ținte

Pentru perioada următoare, Remus Gâlmencea și-a propus să aducă la echipă trei jucători: Dan Tudose, de la Bradul Moroeni, Mihai Motan, de la Perșinari și Răzvan Filip de la Fieni. Totuși, Florin Albu nu va putea fi folosit în următoarele șase luni, deoarece s-a operat la ligamentele încrucișate ale genunchiului. Antrenorul celor de la Aninoasa a comentat și posibila reînființare a Gloriei Cornești: „Am văzut că s-ar putea să apară Corneștiul în locul Pietroșiței. Până la urmă e bine pentru campionatul nostru. Așa putem să creștem valoarea jucătorilor. Și așa trebuie să-i încurajăm pe oamenii ăștia să vină către fotbal, că asta e beleaua mare”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale