Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.12.2014 00:10

Multe bile negre în dreptul conducerii DJST


A A

Gala Sportului Dâmbovițean: fiasco de zile mari

Gala Sportului Dâmbovițean: fiasco de zile mari
Greșeli pe bandă rulantă la Gala Sportului Dâmbovițean! La final, asistența a avut mâncare și băutură la discreție

❚ Gala era interesant de urmărit, ținând cont că starea de tensiune începuse să se intensifice înainte cu câteva zile de evenimentul propriu zis ❚ Asistența a rămas șocată în momentul în care doi reprezentanți ai presei au declanșat un conflict care a escaladat în violență verbală și fizică ❚ Ciprian Prisăcaru a urmărit festivitatea din primul rând. Primăria Târgoviște a sprijinit financiar evenimentul cu 10.000 de lei ❚ Claudiu Mănescu nu a tras nicio concluzie la final, ci pur și simplu s-a mers către bufetul „suedez” pregătit ❚ Tamaș a acuzat în termeni duri conducătorii Direcției, dar și pe metodiștii care s-au ocupat de întocmirea clasamentelor finale

COSTIN MIHAI,

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Vineri, la prânz, în sala de conferințe a Hotelului „Valahia”, a avut loc Gala Sportului Dâmbovițean. Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi și antrenori din județul nostru în anul 2014 a fost a doua pentru Claudiu Mănescu din postura de director al instituției. Gala era interesant de urmărit, ținând cont că starea de tensiune începuse să se intensifice deja dinainte cu câteva zile de evenimentul propriu zis. Principalele nemulțumiri erau legate de sistemul de punctaj, dar și de banii cu care urmau să fie premiați sportivii și antrenorii.

Debut cu scântei

Nici nu a început bine prezentarea Galei Sportului Dâmbovițean, că am avut parte și de primul incident. Asistența a rămas șocată în momentul în care doi reprezentanți ai presei au născut un conflict care a escaladat în violență verbală și fizică. A fost nevoie de intervenția unor oficialități din public, iar mai apoi a personalului localului respectiv, însă cei doi apucaseră să-și împartă câțiva pumni serioși. După momentul stânjenitor, gala a continuat, probabil cu multe înghițituri în sec.

Multe absențe

Nu mai punem la socoteală faptul că sala a fost plină doar pe jumătate. Nu e de mirare că au fost foarte mulți absenți atât din rândul sportivilor, cât și al antrenorilor sau oficialităților. În ceea ce privește ultimul capitol, trebuie precizat că cea mai importantă figură politică prezentă la Gala Sportului Dâmbovițean a fost primarul interimar Ciprian Prisăcaru. Acesta a urmărit festivitatea din primul rând și a ridicat placheta pentru clubul fratelui său, Kinder Târgoviște. Primăria Târgoviște a sprijinit financiar evenimentul cu 10.000 de lei, bani care s-au îndreptat către sportivi și antrenori. De la Gală a lipsit Consiliul Județean Dâmbovița. Cum acesta nu a susținut în niciun fel evenimentul, niciun reprezentant al instituției conduse de Adrian țuțuianu nu a fost lângă Claudiu Mănescu.

Măcar mâncare și băutură să fie

Rând pe rând, sportivi, antrenori, oficiali și reprezentanți ai presei au trecut prin fața asistenței, ridicânu-și premiul, banii sau placheta. Doar câțiva au ținut un mic discurs, în rest a fost o fugă continuă pe scena improvizată. Au fost scăpări serioase în ceea ce privește numele unor cluburi sau al sportivilor. Cornel Cornea ne-a arătat cum Georgiana Filip a câștigat argintul european. Era finala Campionatului European, pierdută de târgovișteancă. „Uitați cum ne fură arbitrii”, spunea Cornea, în timp ce asistența privea cu atenție prestația Georgianei Filip. Toată lumea a crezut că meciul este din 2014. Ulterior, s-a aflat că partida era de acum câțiva ani. Claudiu Mănescu nu a tras nicio concluzie la final, ci pur și simplu s-a mers către bufetul „suedez” pregătit. Pentru cei sarcastici, probabil că aceasta a fost singura bilă albă: mâncarea din belșug. Însă, pe lângă mâncare, a fost și băutură la discreție. Pe lângă faptul că s-a dat pe gât pahar după pahar, mulți se aprovizionau pentru mai târziu cu câte o sticlă, pentru că doar era amiaza, iar ziua lungă.

Prea multe orgolii

Deși clasamentele ar trebui să reflecte adevărul, fiindcă ele sunt întocmite pe baza unor punctaje stabilite în prealabil de Ministerul Tineretului și Sportului, iar obiectivitatea nu poate fi adusă în discuție, au existat și nemulțumiți. În acest sens, principala voce a fost a lui Nicu Tamaș, antrenor de box la CSM Târgoviște. Sportivul său, Cătălin Cristea, medaliat cu aur la campionatul național, a prins doar locul șapte, iar el nici nu a intrat în primii cinci. Tamaș a acuzat în termeni duri conducătorii Direcției, dar și pe metodiștii care s-au ocupat de întocmirea clasamentelor finale. Conflictul s-a rezumat la câteva vorbe grele, însă nu a degenerat.

 

Clasament sportivi probe olimpice

1. Daniel Natea (judo, Atletic Valleriana Târgoviște)

2. Adina Popescu (lupte, CS Târgoviște)

3. Georgiana Burduf (lupte, CS-CSȘ Târgoviște)

4. Marius Dumitru (atletism, CS Târgoviște)

5. George Preda (atletism, CS Târgoviște)

6. Georgiana Filip (lupte, CS Târgoviște)

7. Cătălin Cristea (box, CSM Târgoviște)

8. Cristian Stoean (atletism, CSȘ Târgoviște)

9. Ana Maria Otvoș (lupte, CS Târgoviște)

10. Florin Bujor (box, CS Târgoviște)

 

Clasament antrenori probe olimpice

1. Cornel Cornea (lupte, CS-CSȘ Târgoviște)

2. Iulian Crăciun (judo, Atletic Valleriana Târgoviște)

3. Nicolae Guțoiu (atletism, CS-CSȘ Târgoviște)

4. Gheorghe Stan (box, CS Târgoviște)

5. Gheorghe Mușat (atletism, CS Târgoviște)

 

Clasament sportivi probe neolimpice

1. Florin Purice (fotbal tenis, PRO Activ Târgoviște)

2. Corneliu Mangalea (micromodelism, Clubul Copiilor Pucioasa)

3. Răzvan Păuna (fotbal tenis, PRO Activ Târgoviște)

4. Ștefan Neaga (karate, Petrom Flacăra Moreni)

5. Cristian Mihăieș (karate, CS Târgoviște)

6. Alexandru Babeu (radio orientare, CSM Târgoviște)

7. Iulian Bratu (kickbox, Sei Budokai Găești)

8. Iulian Marinescu (kickbox, Sei Budokai Găești)

9. Călin Bulai (micromodelism, Clubul Copiilor Pucioasa)

10. Lavinia Olteanu (karate, CS Târgoviște)

 

Clasament antrenori probe neolimpice

1. Dragoș Bizdrigheanu (fotbal tenis, PRO Activ Târgoviște)

2. Radu Foamete (micromodelism, Clubul Copiilor Pucioasa)

3. Ionuț Munteanu (karate, CS Târgoviște)

4. Pavel Babeu (radio orientare, CSM Târgoviște)

5. Gheorghe Dragnea (kickbox, Șei Budokai Găești)



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de victor la 22.12.2014 09:30

La sporturi neolimpice ,Bratu MIhai(pe diploma e trecut Bratu Iulian),a fost clasat pe pozitia 7 in acest clasament.Ca rezultate amintesc ca el este campion mondial si vicecampion mondial la kickboxing la -45kg si -40kg la Praga in noiembrie 2014.Probabil ca cei clasati inaintea lui au rezultate peste el ..............!!!!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale