Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.06.2019 00:16

Ieri, Consiliul Județean Dâmbovița a premiat elevii olimpici din județ


A A

Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean

Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean

A.V.


Ieri, 23 iunie 2019, a avut loc „Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean”, organizată de Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, la Sala Sporturilor din Municipiul Târgoviște. Evenimentul festiv a avut ca scop recunoașterea elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite, la concursurile și olimpiadele județene din anul școlar 2018-2019. Așadar, au fost premiați 534 de elevi și 306 profesori dâmbovițeni, valoarea premiilor acordate de Consiliul Județean Dâmbovița fiind de 153.740 lei. Alături de președintele CJD, Alexandru Oprea și de vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, la eveniment au mai participat inspectorul școlar general, Luminița Preda și inspectorul școlar general adjunct, Cristina Stroe, deputatul Corneliu Ștefan și numeroși părinți și bunici, care au dorit să fie alături de copiii premiați de Consiliul Județean Dâmbovița.

„Este o formă de respect”

Acțiunea a debutat cu un scurt moment artistic susținut de Corul Up60 Street și fanfara Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, precum și de formația „Candy Dance” din cadrul Palatului Copiilor din municipiul Târgoviște. Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a înmânat alături de cei doi vicepreședinți, premiile participanților la „Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean” și a transmis următorul mesaj: „Ne revedem, cu drag, la finalul unui alt an școlar pe care l-ați finalizat cu rezultate foarte bune. Mă uit la dumneavoastră și îmi dau seamă că am în față tineri ambițioși, muncitori și serioși care sunt pregătiți să lupte cu provocările viitoare. Și, din ce observ în sală, nu sunteți deloc puțini, aproape 1000, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne dea speranță. (...) Gala de astăzi este mai mult decât o festivitate. Este o formă de respect și recunoștință față de dumneavoastră, toți cei prezenți în sală. Nu în ultimul rând, stimați profesori, vreau să vă mulțumesc pentru întreaga dumneavoastră activitate și pentru tot ceea ce ați făcut pentru ca acești elevi să-și întreacă limitele. Știm cu toții că fără dumneavoastră nimic nu ar fi fost posibil și pentru toată dăruirea și răbdarea de care dați dovadă, vă asigur de întreaga mea stimă”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Deschiderea spre slujire a bisericii Schitului Sf. Mc. Filofteia
Dascălii preferă catedra, în locul pensionării
Biserica "Nașterea Domnului" din Săcuieni
Despre bogăția primejdioasă
Hramul Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur
Conferințele pastoral-misionare din a doua parte a anului
Accent pus pe învățământul profesional, dual și tehnic
Concert extraordinar "Comori ale Romanței", în inima Olteniei
Slujire arhierească la Catedrala din Târgoviște
Mănăstirea Cobia, lăcaș al legendelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bumerangul electoral

Așa cum am promis, revin cu o succintă analiză asupra primului tur al scrutinului prezidențial de duminică, 10 noiembrie a.c. Și, din capul locului, remarc un fapt esențial: a fost un scrutin echilibrat, ceea ce dovedește că, electoral politic, românii s-au maturizat.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale