Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.04.2015 00:05

70 de aeromodeliști vor participa la primul Campionatul Național de F1GH


A A

Găești va deveni capitala aeromodelismului

Găești va deveni capitala aeromodelismului
Aeromodeliștii din toată țara și-au dat întâlnire în weekend la Găești

❚ Este pentru prima oară când în localitatea dâmbovițeană se organizează un concurs de aeromodelism ❚ Competiția se va desfășura în acest weekend și vor fi două probe, una de planoare și alta de propulsoare cu motor de cauciuc

LIVIU DOBRE


În acest weekend, la Găești, se va desfășura faza a doua a Campionatului Național de Aeromodele F1GH. Competiția este împărțită pe două probe, una de planoare (F1H), care va avea loc mâine, și alta de propulsoare cu motor de cauciuc (F1G), care se va desfășura duminică, urmând să participe 70 de aeromodeliști de la mai multe cluburi din întreaga țară.

De la Clubul Copiilor din Găești vor concura trei sportivi, însă profesorul Nicolae Radu, coordonatorul secției de aeromodelism și rachetomodelism de la clubul găeștean, și-ar fi dorit să participe cu mai mulți elevi, însă asta ar fi presupus cheltuieli mai mari.

„Vroiam să particip cu mai mulți copii, însă nu avem bani. Există o taxă de înscriere în competiție, dar și una de legitimare”, a spus Nicolae Radu.

„Nu dă nimeni nimic pentru modelism”

Nicolae Radu a făcut mari eforturi pentru ca la Găești să se organizeze pentru prima oară un concurs oficial de aeromodele și este dezamăgit de lipsa sponsorilor, care nu sunt interesați să susțină acest sport.

„Aș fi vrut să fie ceva mai deosebit, să le dăm copiilor o pungă cu ceva, o ciocolată, orice, însă nu sunt bani și nu se oferă nimeni să ne ajute. Este greu rău cu sponsorizările. Din păcate, nu dă nimeni nimic pentru modelism, se oferă sponsorizări pentru alții”, ne-a mărturisit Nicolae Radu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale