Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2018 01:21

Acuzat că este motivul principal al demisiei președintelui PNL Marius Caravețeanu,


A A

Gabriel Grozavu nu răspunde la "provocări"

Gabriel Grozavu nu răspunde la

A.M.P.

 


 

Nominalizat de președintele demisionar al PNL Dâmbovița Marius Caravețeanu ca fiind unul dintre motivele care au stat la baza deciziei acestuia de a pleca din fruntea organizației liberale, Gabriel Grozavu a ales să nu facă prea multe comentarii. Contactat telefonic, acesta ne-a declarat că respectă decizia luată de Marius Caravețeanu, chiar dacă o consideră a fi una pripită și pentru a înlătura toate speculațiile a anunțat că nu va mai candida niciodată pentru funcția de președinte al PNL Dâmbovița și nici nu va mai intra vreodată în vreo cursă pentru câștigarea Primăriei Târgoviște. Asta nu înseamnă însă că nu va rămâne în echipa PNL și că nu va lupta pentru creșterea partidului. PNL Dâmbovița va fi condus în perioada următoare de un președinte interimar, iar cel mai probabil în termen de 90 de zile vor fi organizate noi alegeri interne. „Punctul meu de vedere este că a fost o decizie pripită, dar mai multe nu pot să comentez pentru că o demisie este un gest unilateral... Respect decizia domnului Caravețeanu, deși nu o înțeleg. Cu toate că am fost atacat de domnia sa atât în organismul de conducere al partidului, respectiv Biroul Județean, cât și în presă, nu o să răspund la aceste acuzații și cuvinte urâte. Consider că pe noi liberalii trebuie să ne caracterizeze cu totul și cu totul altceva, că avem cu totul alte valori în care să credem, respectiv educație, cultură, rafinament intelectual și nu cuvinte jignitoare, cuvinte suburbane, ieșiri intempestive și necontrolate”.

„Nu voi mai candida niciodată la funcția de președinte al PNL Dâmbovița sau la cea de primar al Târgoviștei”

Întrebat care vor fi etapele următoare în activitatea PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu ne-a declarat că probabil în perioada imediat următoare va fi desemnat un președinte interimar și se va organiza o Conferință Județeană în maxim 90 de zile pentru alegerea unui nou președinte. „Eu nu voi mai candida niciodată la funcția de președinte al Partidului Național Liberal Dâmbovița și nici nu voi mai candida pentru Primăria Târgoviște, ca să înlăturăm orice suspiciuni și orice speculații. Asta o știe și domnul Caravețeanu, deși a cultivat aceste păreri ale dumnealui... Eu niciodată nu voi face asta. Eu sunt liberal din convingere, nu liberal făcut peste noapte sau parvenit din nu știu câte partide. Eu voi rămâne în Partidul Național Liberal indiferent ce poziție ocup în partid. Știu foarte bine ce înseamnă să privești viața și când ești căzut la pământ și când ești undeva pe culme, așa că eu nu mă pot dezice de un partid după 25 de ani de activitate politică doar pentru faptul că o persoană sau alta nu-și poate controla, dirija orgoliile nemăsurate”, a adăugat Gabriel Grozavu, actual prim-vicepreședinte și fost președinte PNL Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale