Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.10.2018 00:10

Chiar dacă Flacăra are un singur punct în opt etape


A A

Gabi Paraschiv nu cedează lupta

Gabi Paraschiv nu cedează lupta

❚ „În niciun caz nu voi renunța, decât dacă cei care conduc vor considera că e nevoie de un șoc la echipă, nicio problemă. Să încercăm să ieșim din pasa asta proastă” ❚ „Noi muncim, ne dăm interesul, dar am greșit. În jurul echipei s-au construit diferite lucruri, care nu au legătură cu fotbalul. Vina este la noi. Deși suntem la jumătatea turului, nu am reușit să acumulăm decât un punct. E un început de-a dreptul rușinos” ❚ „Primăria ne asigură ceea ce poate în momentul de față, nu au fost întârzieri salariale, oamenii de la ONG au venit și cu primă la ultimele meciuri, așa că să nu mai căutăm în altă parte vina”

 

COSMIN SAVA


Situație dificilă la Moreni, acolo unde echipa a strâns un singur punct în opt etape și se luptă pentru a ieși din această perioadă slabă. Aflat la cel mai modest început de sezon, Gabi Paraschiv nu renunță la conducerea echipei și își dorește să urce în clasament, iar primul pas este să câștige la Roșiori, în următoarea etapă. Antrenorul morenar a intrat în direct în ultima ediție a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, și a discutat despre cauzele care au adus-o pe Flacăra pe locul 15, dar și despre faptul că se încearcă din greu ca echipa să iasă din această pasă proastă.

„Vina este la noi, cauzele sunt obiective”

„Vina este la noi. Deși suntem la jumătatea turului, nu am reușit să acumulăm decât un punct. E un început de-a dreptul rușinos. Mai mult de atât, marcăm doar două goluri, din păcate. Cauzele sunt obiective după părerea mea, au fost mai multe momente psihologice, inclusiv la meciul cu Chindia, când am fost acuzat că am încercat să îmi scot echipa din teren. Nu, a fost doar un moment psihologic, am crezut că pot întoarce situația, pentru că a fost un moment psihologic care a afectat încrederea băieților mei, care a început prăbușirea. În momentul în care înlocuiești la fiecare meci câte patru sau cinci jucători, din cauza unor diferite probleme, și aduci la fiecare întrerupere a campionatului câte șase sau șapte jucători noi, fără experiență, e greu să construiești o echipă fără victorii, pentru că încrederea vine din victorii. Dacă nu ai rezultate bune, degeaba, nu avem cum să construim o echipă. Sper să găsim cât mai repede o soluție, pentru că e clar că suntem într-o pasă foarte proastă și vreau să o depășim chiar la meciul de sâmbătă. În momentul în care faci jocuri bune cu Chindia Târgoviște, dar și cu liderul din seria noastră, și te prezinți cu alte echipe mult mai slabe la un alt nivel, e clar că potențial este”, s-a exprimat Paraschiv.

„În jurul echipei s-au construit intrigi locale”

„Noi muncim, ne dăm interesul, dar am greșit. În jurul echipei s-au construit diferite lucruri, care nu au legătură cu fotbalul și am decis împreună cu staff-ul și cu cei din jurul meu, care mă ajută, să încercăm să evităm acest aspect și să ne concentrăm pe partea sportivă. Intrigi locale. Tot căutăm vina în altă parte decât la noi, d-astea d-ale noastre din zonă, că e de vină domnul primar, că e de vină domnul vice, nu cred că au dânșii vreo treabă. În teren sunt eu și echipa mea, dânșii ne asigură ceea ce pot în momentul de față, nu au fost întârzieri salariale, oamenii de la ONG au venit și cu primă la ultimele meciuri, așa că să nu mai căutăm în altă parte vina. Să încercăm să muncim mai mult, asta am vorbit și cu colegii mei și cu persoanele care mă ajută din Primărie. Să încercăm să ieșim din pasa asta proastă. În niciun caz nu voi renunța, decât dacă cei care conduc vor considera că e nevoie de un șoc la echipă, nicio problemă”, a transmis antrenorul morenar la Sport Show.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale