Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.09.2020 00:09

După remiza de la Pucioasa


A A

Gabi Paraschiv este nemulțumit de joc

Gabi Paraschiv este nemulțumit de joc

❚ După foarte multe luni de pauză, Flacăra a disputat primul meci oficial împotriva unei alte formații dâmbovițene, chiar pe terenul acesteia, remizând, 2-2, cu FC Pucioasa ❚ Antrenorul Gabriel Paraschiv se așteaptă la un meci dificil sâmbătă, cu Unirea Bascov, dar speră să vadă o altă atitudine din partea elevilor săi ❚ „În privința promovării, nu cred că adversarii sunt atât de importanți, ci felul în care tratăm noi fiecare joc în special și fotbalul în general. În primul rând, nu sunt mulțumit de mine”, a spus Paraschiv ❚ „Forma finală a lotului va fi dată de ceea ce se întâmplă pe teren, pentru că doar ceea ce faci acolo contează. Dacă lucrurile vor merge tot ca la Pucioasa, s-ar putea să vedeți surprize mari la nivelul lotului”, a completat antrenorul morenar


COSMIN SAVA


Flacăra Moreni și-a propus obiective îndrăznețe în acest sezon, dorind să atace promovarea în liga secundă, iar dacă ținem cont de parcursul din ultimele sezoane în Cupa României, cu siguranță va ataca și o prezență în fazele importante ale competiției KO. După foarte multe luni de pauză, Flacăra a disputat primul meci oficial împotriva unei alte formații dâmbovițene, chiar pe terenul acesteia, remizând, 2-2, cu FC Pucioasa, la finalul unei partide în care a fost condusă de două ori. Tibi Calofir și Andrei Iliescu au reușit să marcheze, ultimul pe finalul jocului, salvând astfel un punct pentru Flacăra, care acum se pregătește pentru deplasarea de la Bascov.

„Ne-au lipsit atitudinea și plăcerea de a juca fotbal”

Gabi Paraschiv s-a declarat nemulțumit de jocul de la Pucioasa, considerându- se principalul vinovat pentru rezultatul din meciul cu echipa pregătită de Nicu Croitoru. Antrenorul celor de la Flacăra Moreni se așteaptă la un meci dificil cu Unirea Bascov, dar speră să vadă o altă atitudine din partea elevilor săi. „Un joc foarte slab al echipei mele la Pucioasa, eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat negativ. Ne-au lipsit atitudinea și plăcerea de a juca fotbal. Urmează meciul cu Bascov, un adversar incomod, cu jucători tineri de calitate, datorită școlilor de fotbal din zona respectivă. În privința promovării, nu cred că adversarii sunt atât de importanți, ci felul în care tratăm noi fiecare joc în special și fotbalul în general. În primul rând, nu sunt mulțumit de mine și de felul în care am gestionat această perioadă, dar așa se întâmplă când încerci să faci de toate, în loc să te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut strict fotbalistic. Forma finală a lotului va fi dată de ceea ce se întâmplă pe teren, pentru că doar ceea ce faci acolo contează. Dacă lucrurile vor merge tot ca la Pucioasa, s-ar putea să vedeți surprize mari la nivelul lotului”, a spus antrenorul morenar.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale