Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.11.2021 00:15

Lideri ai PMP, luați prin surprindere de deciziile celor de la Centru


A A

Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița

Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița

*„Dacă va avea loc totuși această fuziune probabil că voi pleca din PMP, pentru că eu în PNL nu am ce căuta. Nu mă regăsesc în doctrina acestui partid” (Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița)

 

Se pun la cale noi alianțe pe scena politică! Liderii Partidului Mișcarea Populară (PMP) iau în calcul o posibilă fuziune sau colaborare cu Partidul Național Liberal (PNL), care se pare că îi curtează și pe cei de la ALDE. Problema este că ceea ce se discută la nivel central nu prea se cunoaște în teritoriu… La sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintele PMP Dâmbovița, Emil Pleșa, președinte al PMP Pucioasa nu știa nimic de această fuziune/colaborare cu liberalii. Surprins de deciziile partidului său, liderul PMP Pucioasa se declară împotriva acestei măsuri și spune că va pleca din partid dacă se va perfecta această alianță, pentru că, mai spune Emil Pleșa, nu se regăsește în doctrina liberală.

„PNL este la ora actuală condus de un incompetent”

„Eu nu am știut de această fuziune/colaborare de care se vorbește… cu PNL. Eu vreau să vă spun un singur lucru, până vineri, 11 noiembrie, eu am postat pe facebook numai împotriva PNL. Se spune că în politică să nu zici niciodată niciodată, dar eu nu sunt de acord cu o fuziune cu PNL, pentru că în opinia mea PNL este PDL. Nu sunt pentru o fuziune cu liberali, pentru că PNL este la ora actuală, în opinia mea, condus de un incompetent, de o creație a lui Iohannis pentru a putea să țină sub control și administrativul, pentru că punându-l premier a condus tot el și ca atare nu împărtășesc ideea de a ne uni cu acest PNL. La ora actuală în vârful PNL, ca factori de decizie, sunt toți PD-L-iștii care, mai mult sau mai puțin, au avut cozi după ei. Dacă va avea loc totuși această fuziune probabil că voi pleca din PMP, pentru că eu în PNL nu am ce căuta. Nu mă regăsesc în doctrina acestui partid. Deci, scurt și la obiect, nu mă regăsesc în politicile Partidului Național Liberal”, a declarat vicepreședintele PMP Dâmbovița, Emil Pleșa, președintele PMP Pucioasa.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale