Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.10.2018 00:10

Numit vicepreședinte al Consiliului Director


A A

Furtună îi taxează pe Iugulescu și Ghergu

Furtună îi taxează pe Iugulescu și Ghergu

❚ „Chiar li se permite orice acestor domni la clubul Chindia? Iugulescu ăsta e bun la toate, la volei, la baschet, la fotbal? Are primă de punct 1.000 lei” ❚ „Ce a făcut Iugulescu atât de special, încât să merite postul ăsta? Diferența dintre Cristi Bălașa și el, e ca de la cer la pământ” ❚ „Chindia nu va promova cu Ghergu președinte, pentru că nu-l avantajează, lui îi este bine aici. V-am explicat cum se pot câștiga aproape 200 de milioane pe lună din prime și salariu la Liga a 2-a”

 

COSTIN MIHAI


Clubul Chindia nu a reacționat după agresiunea verbală lansată asupra noastră de directorul sportiv Ciprian Iugulescu, la finalul partidei cu Ripensia Timișoara, disputată pe 6 octombrie. S-au promis anchete interne, măsuri, însă nu am primit nici măcar scuze. Șireții conducători ai Chindiei au pus batista pe țambal, așa cum a anticipat Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii echipei. Provocat într-o discuție telefonică, la Columna TV, președintele Marcel Ghergu a recunoscut izbucnirea calomnioasă a lui Iugulescu, însă fără să ia vreo măsură. „Chiar li se permite orice la clubul Chindia?” O poziție pe subiect a ținut să transmită, în schimb, Cătălin Furtună, numit în aprilie 2015 ca vicepreședinte al Consiliului Director. „Chiar li se permite orice acestor domni la clubul Chindia? Iugulescu ăsta e bun la toate, la volei, la baschet, la fotbal? Ce făceam noi în orașul ăsta și în județul Dâmbovița, dacă pățea ceva Ciprian Iugulescu? Are primă de punct 1.000 lei. După victoria de duminică, îi intră în cont 30 de milioane lei vechi. Când a jucat ăsta fotbal? Sunt atâția fotbaliști care au făcut cinste orașului, care trăiesc de azi pe mâine și care ar merita să mănânce o pâine la Chindia. Ce a făcut Iugulescu atât de special, încât să merite postul ăsta? Diferența dintre Cristi Bălașa și el, e ca de la cer la pământ”.

„După cinci victorii, Ghergu ceartă pe toată lumea”

Furtună are un cui și împotriva lui Ghergu, pe care îl atacă frecvent, în acest cadru în termeni decenți. „Domnul Ghergu nu a reușit în atâția ani ca președinte să promoveze echipa în Liga 1, iar după cinci victorii, văd că ceartă pe toată lumea. E normal să-l apere pe Ciprian Iugulescu, pentru că se aseamănă. Cine a intrat în contact cu domnul Ghergu și nu este dezamăgit de el? Ascultați ce vă spun. Chindia nu va promova cu el, pentru că nu-l avantajează, lui îi este bine aici. V-am explicat cum se pot câștiga aproape 200 de milioane pe lună din prime și salariu la Liga a 2-a. Dacă se promovează sezonul ăsta, promit că nu o să mai vorbesc niciodată urât de Ghergu. Și încă ceva, terenul este execrabil”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale