Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.08.2019 00:10

Probleme de comunicare


A A

Fractură între Chindia și presa locală

Fractură între Chindia și presa locală

❚ Doar trei reprezentanți ai publicațiilor locale au participat la evenimentul mediatic propus de oficialii grupării târgoviștene înaintea meciului de sâmbăta trecută, de la Ploiești, contra campioanei CFR Cluj ❚ Clubul Chindia nu a antrenat presa locală într-un circuit al comunicării, care să includă acțiuni de presă și alte parteneriate de imagine, iar fractura a venit inevitabil ❚ Contextul este și mai dramatic în cazul acreditărilor pentru meciul cu CFR Cluj. Un singur reprezentant al presei locale a lansat o cerere, dintr-un total de 18 ziariști și fotoreporteri care vor ajunge pe „Ilie Oană” în mod oficial ❚ Situația este una încordată, iar oficialii clubului trebuie să găsească soluții pentru a-și apropia presa locală. Chindia este simbolul sportiv al municipiului Târgoviște și al județului Dâmbovița, în jurul căruia e nevoie de unitate și nu de dezbinare

 

COSTIN MIHAI

 


 

Comunicarea clubului Chindia cu ziariștii locali s-a deteriorat așa de tare în ultima perioadă, încât la prima conferință de presă organizată la nivelul Ligii 1 au fost prezenți mai mulți invitați decât jurnali ști. Doar trei reprezentanți ai publicațiilor locale au participat la evenimentul mediatic propus de oficialii grupării târgoviștene înaintea meciului de sâmbăta trecută, de la Ploiești, contra campioanei CFR Cluj (1-4). Situația a fost una stânjenitoare, după cum au recunoscut cei prezenți, Viorel Moldovan, Marcel Ghergu, Liviu Mihai și Daniel Novac vorbind unei audiențe rarefiate, de la care au absentat toate televiziunile locale.

Motivele unei comunicări fracturate sunt multiple

Motivele pentru care s-a ajuns în această prăpastie a comunicării sunt multiple. În primul rând că ora a fost aleasă oarecum neinspirat, fix în același interval organizând o conferință de presă și un partid politic, astfel că jurnaliștii sau împrăștiat. Apoi, modalitatea prin care a fost anunțată conferința a lăsat de dorit, jurnaliștii fiind invitați la eveniment printr-o postare pe site-ul clubului, pe care unii nu au parcurs-o. În timp ce alții au evitat să participe la conferință, fiind într-un conflict deschis cu ofițerul de presă, care se poartă inclusiv la nivel instituțional. Marin a încercat să atragă ziariști târgovișteni la momentul de promovare al clubului, contactându-i personal pe câțiva. Putea foarte bine să-i invite pe toți, fără simpatii sau antipatii, lăsând un mesaj oficial fiecăruia. Ar mai fi un aspect. Clubul Chindia nu a antrenat presa locală într-un circuit al comunicării, care să includă acțiuni de presă și alte parteneriate de imagine, iar fractura a venit inevitabil.

Cine plătește decontul de imagine?

Contextul este și mai dramatic în cazul acreditărilor pentru meciul cu CFR Cluj. Un singur reprezentant al presei locale a lansat o cerere, dintr-un total de 18 ziariști și fotoreporteri care vor ajunge pe „Ilie Oană” în mod oficial. Mulți jurnali ști dâmbovițeni aleg să-și achiziționeze bilet, pentru a evita orice contact cu departamentul de comunicare al clubului. Situația este una încordată, iar oficialii Chindiei trebuie să găsească soluții pentru a-și apropia presa locală. Asta, numai în cazul în care consideră important acest aspect. Chindia este simbolul sportiv al municipiului Târgoviște și al județului Dâmbovița, în jurul căruia e nevoie de unitate și nu de dezbinare. De ce s-a ajuns aici? Cine plătește decontul? Pentru ce atâtea orgolii?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionel la 06.08.2019 14:27

Si daca ar fi acreditata presa la mdciurile Chindiei nu ar avea vreo importanta prea mare atat tim cat echipa este foarte slaba. Ce ar putea vorbi la modul pozitiv ? Critici pot face toti. Nu ai ce sa lauzi...Ca a promovat norocos aici, cei drept luptand 4 ani consecutiv dar atat a putut. Ei sunt inteligenti ca nu va apropie, sa stiti prea multe informatii. Orice critica in plus le face si mai rau. Oricum sunt demoralizati, nivelul este peste puterea lor...Aici trebuie sa dai goluri multe sa castigi, sa fi dispus la efort maxim.Domnisoarele noastre au fost invatati cu smecheriile din liga 2 unde nivelul era foarte scazut. Cherchez nu mai face nimic aici, Florea la fel, iar vaiatul asta de Beicutescu il vom pierde ca a pus Dinamo ochii pe el. Olteanul de Danciulescu este vigilent. Gata l- a vazut ca este bun...Dinamo: i- am urat mereu, exceptand cand juca in cupe. Acum rad de ei... Au vazut ca a dat 2 goluri din 3 si cred ca nu le- a convenit ca Ghergu a respins oferta pentru Moldovan. Oricum si cu el so fara el tot asa joaca. Este foarte greu in liga 1. Nu mai este ca acum 20 ani. Acum se joaca rapid, nu ca atunci. Ai nostri sunt prea lenti, nu se misca cand trebuie sa surprinda adversarul...Daca nu te misti cand trebuie si dormi, adversarul iti da un sac de goluri...Cum ne- a dat Clujul aambata seara. Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale