Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2016 00:10

Accidentare cumplită pentru un tânăr de 19 ani


A A

Fotbalist băgat în spital după un meci la Gura Șuții

Fotbalist băgat în spital după un meci la Gura Șuții
Marius Motolici l-a accidentat foarte grav pe Alexandru Petrescu, operat de urgență pentru dublă fractură de mandibulă (foto facebook)

❚ Alexandru Petrescu a fost lovit cu genunchiul peste față de Marius Motolici, iar diagnosticul e cumplit: dublă fractură de mandibulă. Ieri a suferit o primă operație la Spitalul Clinic de Chirurgie Oromaxilofacială „Prof. dr. Dan Teodorescu” București, iar astăzi este programat pentru o alta ❚ „A sărit ca frații Stoica și m-a lovit cu genunchiul așa de tare, încât bărbia nu mai e la locul ei, iar dinții sunt prinși într-o sârmă. Decât să am fractură de mandibulă, mai bine îmi rupeam piciorul. Două luni voi mânca cu paiul, vă dați seama că m-a nenorocit?”, ne-a povestit traumatizat tânărul jucător al Petrolului Târgoviște ❚ „La Gura Șuții e Kosovo, așa să scrieți. Denisa Comănoiu a fost catastrofă, nu cred că are ce să mai caute în arbitraj. Toate lumea știe cum se arbitrează acolo, iar jucătorul nostru s-a ales nenorocit. Nu a fost intenție în lovitură, însă a existat agresivitate”, a explodat antrenorul petroliștilor, Gogu Bucurică ❚ „E regretabil ce s-a întâmplat, însă vă spun că a fost o fază banală. Îmi pare rău că tânărul acela s-a accidentat așa de grav. Și eu am nemulțumiri legate de arbitrajul Denisei Comănoiu”, a comentat și Titel Dinu, primarul de la Gura Șuții ❚ „Interesați-vă și o să descoperiți că Denisa a picat testarea la nivel național, iar până la retestarea județeană, de vineri, nu ar fi trebuit delegată la meciuri de Liga a IV-a”, au apărut comentariile

COSTIN MIHAI


 

Parcă e un blestem ca la meciurile susținute de Recolta Gura Șuții pe teren propriu în noul campionat să iasă cu scandal. În prima etapă, arbitrul Ion Oncescu s-a trezit cu două anvelope de la mașină înțepate. Acum, la „intermediara” de marți, un jucător de la Petrolul Târgoviște a ajuns la spital, în stare foarte gravă. În debutul meciului, Alexandru Petrescu a fost lovit cu genunchiul peste față de Marius Motolici, iar diagnosticul e cumplit: dublă fractură de mandibulă. Ieri a suferit o primă operație la Spitalul Clinic de Chirurgie Oromaxilofacială „Prof. dr. Dan Teodorescu” București, iar astăzi este programat pentru o alta. „La Gura Șuții e Kosovo, așa să scrieți. Denisa Comănoiu a fost catastrofă, nu cred că are ce să mai caute în arbitraj. Toate lumea știe cum se arbitrează acolo, iar jucătorul nostru s-a ales nenorocit. Nu a fost intenție în lovitură, însă a existat agresivitate”, a explodat antrenorul petroliștilor, Gogu Bucurică.

„Chiar nu a fost intenție de lovire la faza respectivă. Lipsit de experiență, tânărul jucător de la oaspeți a băgat capul la o centrare și a fost lovit de un adversar cu genunchiul. Și eu am pățit ceva asemănător când jucam fotbal. A fost rău de tot, mi-am rupt și nasul, am avut de tras”, a comentat incidentul și observatorul partidei, Gigi Iordache.

Alexandru Petrescu: „Sezonul trecut am avut entorse la ambii genunchi”

„Din minutul 1 ne-au luat la coate și la intrări tari. I-am luat fața la o centrare, iar el a sărit ca frații Stoica și m-a lovit cu genunchiul așa de tare, încât bărbia nu mai e la locul ei, iar dinții sunt prinși într-o sârmă. Decât să am fractură de mandibulă, mai bine îmi rupeam piciorul. Două luni voi mânca cu paiul, vă dați seama că m-a nenorocit? Pe lângă banii cheltuiți, nu vă spun prin ce chin și dureri trec. Credeți că mai pot să joc fotbal? Sezonul trecut am avut entorse la ambii genunchi și am vrut să mă las, dar m-au rugat să revin. Am făcut-o din pasiune, pentru că nu pot să stau acasă, joc de zece ani, însă ar fi cazul să pun ghetele în cui. Gura Șuții nu e echipă de Liga a IV-a, ci de Promoție sau de Onoare. Nu are duș, vestiare, terenul e prost, iar ei joacă la intimidare, ca țăranii. Nu cred că-i pare vreun rău celui care mi-a făcut asta”, ne-a povestit îngrozit Alexandru Petrescu, un tânăr de 19 ani care o ține din operație în operație după un banal meci de județ.

 Titel Dinu: „Gabi Catană a primit o doză cu bere în cap la Tărtășești”

Sunt tot mai multe voci care acuză arbitrajele la meciurile de pe teren propriu ale echipei din Gura Șuții. A făcut-o și Remus Gâlmencea, după ce a jucat acolo cu Unirea Ungureni în prima etapă, iar arbitrul Ion Oncescu chiar a zbârcit-o, de vreme ce a primit o notă foarte mică din partea observatorului Cristi Grigorașcu, fiind reținut de la delegări. Numai că, de data aceasta, nemulțumiri legate de arbitraj are și primarul de la Gura Șuții, Constantin Dinu. „Denisa Comănoiu a fluierat orice atingere de vânt, chiar dacă ea conduce meciul mai mult de la centru. Toți fotbaliștii ăștia talentați de la Petrolul o strigau numai cu FĂ. Iar la intrarea lui Motolici la acel tânăr de la oaspeți, Denisa a dictat inițial cartonaș galben, abia apoi a dat roșu, când a văzut sânge. E regretabil ce s-a întâmplat, însă vă spun că a fost o fază banală. Îmi pare rău că tânărul acela s-a accidentat așa de grav și chiar vă rog să-mi spuneți la ce spital a fost operat, pentru a merge să-i fac o vizită. Cât despre Bucurică, el mereu e nemulțumit și insinuează tot felul de lucruri, vrute și nevrute. Vă rog să veniți la un meci la Gura Șuții, să vedeți cum jucăm. Sâmbăta trecută, la Tărtășești, asistentul Gabriel Catană a primit o doză cu bere în cap de la un spectator, dar nu am auzit să se plângă cineva”. Detașând nemulțumirile legate de arbitraj, care nu vor dispărea niciodată, mai grav este că un tânăr fotbalist s-a ales o accidentare foarte gravă. Din păcate, Petrolul Târgoviște este un club prea sărac să-l poată ajuta în vreun fel.

Are Denisa Comănoiu testările luate pentru a arbitra la Liga a IV-a?

Faptul că numele Denisei Comănoiu a apărut în acest context a provocat comentarii interesante, în sensul că nici măcar nu ar avea dreptul să arbitreze la Liga a IV-a. „Interesați-vă și o să descoperiți că Denisa a picat testarea la nivel național, iar până la retestarea județeană, de vineri, nu ar fi trebuit delegată la meciuri de Liga a IV-a”. Și pentru asta am solicitat conducerii CJA Dâmbovița să publice listele cu arbitrii admiși și respinși la testări, însă răspunsul președintelui Ioan Negoescu a fost categoric. „Comisia Centrală a Arbitrilor nu publică listele cu arbitrii sau observatorii admiși. Nici măcar noi nu cunoaștem rezultatele, așteptăm să vedem dacă suntem delegați la meciuri, pentru a afla dacă am fost admiși”. O decizie neinspirată în opinia noastră.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale