Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.12.2014 00:20

Mutări pe scena politică județeană


A A

Fostul PDL-ist Paul Briceag, ultima achiziție a PMP Dâmbovița

Fostul PDL-ist Paul Briceag, ultima achiziție a PMP Dâmbovița
Adrian Rădulescu și Paul Briceag sunt acum colegi în PMP Dâmbovița

❚ Proaspătul membru PMP a participat ieri la conferința de presă a partidului pentru a dezvălui cele două motive pentru care a ales această formațiune ❚ Decizia lui Paul Briceag a venit în urma prieteniei pe care o are cu președintele PMP Dâmbovița și a dorinței de a face din PMP o construcție capabilă să lupte pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște ❚ Gura târgului vuiește că Paul Briceag, fost viceprimar și consilier municipal pe vremea PDL, ar fi candidatul PMP la alegerile anticipate pentru Primăria Târgoviște, iar zvonul nu a fost ieri confirmat, dar nici... infirmat!

A.M.P.

 


 

Paul Briceag reprezintă cea mai recentă „achiziție” a PMP Dâmbovița. Retras de ceva vreme din prima linie a Partidului Democrat Liberal (PDL), sub sigla căruia a ocupat ani buni funcția de viceprimar, dar și de consilier municipal al Târgoviștei, Briceag a părăsit ieri definitiv formațiunea politică și s-a alăturat principiilor și politicilor Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Paul Briceag: „Sunt membru PMP din luna decembrie, «luna cadourilor»”

Proaspătul membru PMP a participat ieri la conferința de presă a partidului pentru a dezvălui motivele pentru care a ales să intre în rândurile acestei formațiuni politice. Acesta a mărturisit că la baza deciziei sale a stat prietenia pe care o are cu președintele PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, dar și dorința de a face din Organizația municipală a PMP o construcție politică puternică și capabilă să lupte pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. „Am venit la conferința de presă pentru a-mi anunța intrarea în PMP. Alături de colegii din această organizație, voi pune umărul să construim o organizație puternică, să emită pretenții și să obțină cât mai multe locuri în Consiliul Local și, de ce nu, să dea și primarul Târgoviștei în 2016. Sunt membru PMP din luna decembrie, «luna cadourilor»”.

Adrian Rădulescu: „Dacă vedem că avem șanse, vom candida, dar altfel nu”

Deși gura târgului vuiește că Paul Briceag va fi candidatul PMP la alegerile anticipate ce vor avea loc pentru Primăria Târgoviște, liderul acestei formațiuni politice nu confirmă dar nici nu infirmă zvonul. Adrian Rădulescu susține că până acum nu s-a luat o decizie clară, însă este posibil ca PMP să nu aibă candidat propriu și să intre într-o alianță, cel mai probabil de dreapta. „Sunt discuții la nivel național dacă, la ce înseamnă parțiale și la primării și la parlament, vom participa sau nu în acest an. Prioritatea nr. 1 este construcția partidului. Dacă nu vom înțelege această chestiune... Indiferent de ce ni se va întâmpla, vom face o analiză foarte puternică, nu vrem să fim partidul de serviciu care își pune un candidat. Dacă vedem că avem șanse, vom candida, dar altfel nu. Este foarte important să dăm dovadă că suntem un partid serios. Nu exclud posibilitatea de a face alianțe, pentru că într-o alianță șansa e mult mai mare de a câștiga primăria decât o chestiune de individualitate. Poate unii vor să fie de acord cu candidatul nostru, poate noi o să fim de acord cu candidatul unora. În orice caz, vom discuta cu cei de dreapta în primul rând”, a precizat Adrian Rădulescu, președintele PMP Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale