Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.06.2018 00:10

Optimism înainte de meciul retur


A A

Foștii jucători ai Chindiei cred în promovare

Foștii jucători ai Chindiei cred în promovare

❚ Chindia pornește de la 0-1, dar optimismul este prezent în jurul echipe, iar toată lumea așteaptă ca echipa târgovi șeană să promoveze ❚ „Sunt șanse bune pentru promovare, sper să ajung și eu la meci. Nu am un pronostic pentru această partidă”, a declarat Dumitrescu

COSMIN SAVA


În meciul tur al barajului pentru promovarea în prima ligă, Chindia a cedat în deplasarea de la Voluntari, 0-1, după o execuție norocoasă a lui Ionuț Balaur. Astăzi, de la ora 17:30, are loc cel mai important meci din ultimii 20 de ani pentru Chindia, pentru că pe stadionul „Eugen Popescu” vine FC Voluntari, urmând să aibă loc meciul retur al barajului pentru prima ligă. Chindia pornește de la 0-1, dar optimismul este prezent în jurul echipe, iar toată lumea așteaptă ca echipa târgovișeană să promoveze.

Bălașa: „Chindia merită promovarea”

Cristi Bălașa este un nume important în istoria fotbalului târgoviștean, făcând parte din lotul echipei care reușea ultima promovare în Divizia A. El este antrenor la FC Aninoasa în acest moment, în Liga a 3-a, și speră la o promovare a Chindiei în prima ligă. „Se poate promova. În tur a fost un rezultat nemeritat, pentru că echipa a avut un joc matur, un joc bun, iar egalul era cel mai echitabil. Chindia poate remonta rezultatul și merită o promovare în prima ligă. Pronosticul meu e 2-0.” a spus Bălașa.

Gâlmencea: „Cred în promovare”

Din lotul care a promovat în 1996 făcea parte și Remus Gâlmencea, în prezent antrenor la Liga a –a, la Unirea Ungureni. Acesta crede în promovare și speră că emoțiile nu îi vor afecta pe jucătorii Chindiei. „Cred 100% în promovare, șanse există, totul depinde de încrederea băieților, pentru că la anumite capitole stăm mai bine decât echipa din Voluntari. Diferența se face la atitudine, și sper să nu cadă în partea emoțiilor, pentru că o să fie stadionul plin, o să fie presiune și sper ca jucătorii să facă față. Sunt la echipă câțiva jucători experimentați, dar și jucători deficitari la acest capitol. Pronosticul meu e 2-0 pentru Chindia.” a transmis Gâlmencea.

Toboșaru: „Șansele sunt reale”

Răzvan Toboșaru a luat de asemenea parte la ultima promovare a Târgoviștei în prima ligă. Acesta crede în șansele Chindiei și spune că echipa se va califica la penaltyuri. „Noi sperăm să promoveze, părerea mea după meciul tur e că sunt șanse reale, nu a fost nicio diferență. Sper să mergem în Liga 1, stadionul va fi plin, e o emulație foarte mare în județ pentru acest meci. Eu zic că ne calificăm, 1-0 și apoi câștigăm la penalty-uri.” a declarat Toboșaru.

Bârdeș: „Șansele sunt foarte mari”

Sică Bârdeș este antrenor secund al Chindiei în acest moment și crede că șansele echipei sunt foarte mari. Acesta spune că formația târgovișteană poate promova în prima ligă. „Oricum trebuia să marcăm indiferent dacă era egal în primul meci, iar șansele cred că sunt foarte mari, pentru că din ce am văzut în meciurile celor de la Voluntari, avem șansele noastre de a ajunge în prima ligă. Ne așteptăm la un public foarte numeros, sunt cereri mari de bilete, oamenii sunt dornini să vadă echipa în Liga 1. Toți merităm această promovare, pentru că au mai fost încercări și ar fi păcat să dăm cu piciorul la această șansă. Pronosticul meu e Liga 1.” a spus Bârdeș.

Bogoi: „Un meci foarte important”

Adrian Bogoi a făcut parte din lotul care a promovat în 1996, iar acum este antrenor la Pandurii Târgu Jiu. Acesta crede că echipa are șanse mari de promovare în prima ligă. „Un meci important pentru acest oraș, sunt șanse foarte mari de promovare. O să vin la meci dacă voi fi în localitate. Nu dau pronostic, așteptăm meciul și apoi așteptăm ca lucrurile să meargă bine.” a transmis Bogoi.

Dumitrescu: „Sunt șanse bune de promovare”

Silviu Dumitrescu este antrenorul care a reușit ultima promovare în prima ligă, și spune că șansele ca Chindia să meargă în Liga 1 după meciul de astăzi sunt foarte mari. „Din păcate nu am văzut primul meci, dar spune și scorul destul de multe. Sunt șanse bune pentru promovare, sper să ajung și eu la meci. Nu am un pronostic pentru această partidă.” a declarat Dumitrescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale