Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2014 08:04

După ce săptămâna trecută a lovit un junior de la Chindia


A A

Florin Gugiu revine în centrul atenției

Florin Gugiu revine în centrul atenției
Meciurile juniorilor de la Băleni sunt pline de evenimente

❚ Antrenorul juniorilor de la AS Băleni nu a mai lăsat echipa să revină pe teren, după pauză, la un meci cu CSM Moreni ❚ Am văzut că tot înjura și l-am trimis în tribună. Pe parcurs, le striga copiilor lui să se dea accidentați, astfel că au terminat prima repriză în opt jucători. La pauză echipa din Băleni nu a mai revenit de la cabine, nu a vrut să mai continue meciul”, ne-a mărturisit arbitrul Iulian Șerbănoiu ❚ Florin Gugiu are, evident, o altă versiune și le reproșează arbitrilor că nu cunosc regulamentul. “A plouat afară, sunt și zilele astea înainte de Paște, iar părinții nu și-au mai lăsat copiii la meci. Abia am strâns 11, iar patru s-au accidentat, am rămas în șapte. Acum trebuie să-i învăț pe arbitri și regulametul?”

 

COSTIN MIHAI


Florin Gugiu, antrenorul juniorilor C de la AS Băleni, continuă să rămână în centrul atenției. Suspendat doi ani după ce a alergat și lovit arbitrii la un meci cu CSM Moreni, astăzi va trece pe la Comisia de Competiții și Disciplină, ca urmare a unui memoriu depus de Chindia Târgoviște.

Antrenorul Răzvan Toboșaru susține că Florin Gugiu l-a lovit cu pumnii și picioarele pe căpitanul echipei sale, Constantin Niță, la finalul unui meci disputat săptămâna trecută la Băleni. Toate aceste scandaluri au inspirat teamă printre adversari, dovadă că părinții de la G?A Nucet nu-și mai lasă copiii să joace la Băleni.

 

“Pe mine m-a înjurat tot timpul”

Ieri după-amiază a fost programată o nouă etapă intermediară la juniori C și D, iar AS Băleni s-a deplasat pe terenul celor de la CSM Moreni. Florin Gugiu a luat loc pe banca de rezerve, însă a fost trimis în tribună de arbitrul Iulian Șerbănoiu în minutul 10.

“Nu am știut că e suspendat, de fapt nici nu am știut cine e. Cred că în raport era trecut ca delegat, nu l-am legitimat. Am văzut că tot înjura și l-am trimis în tribună. Pe parcurs, le striga copiilor lui să se dea accidentați, astfel că au terminat prima repriză în opt jucători. La pauză echipa din Băleni nu a mai revenit de la cabine, nu a vrut să mai continue meciul”, ne-a mărturisit arbitrul Șerbănoiu.

“Pe mine m-a înjurat tot timpul. Nu vreau să spun mai multe, însă ar trebui analizată foarte serios situația acestui antrenor de la Băleni. La finalul primei reprize echipa oaspete mai avea opt jucători pe teren, plus că erau și rezerve. Oricum, ziceau că se vor retrage din campionat”, a completat și asistenta Ana Maria Gheorghiță.

 

“Vom continua campionatul, nu e nici un fel de problemă”

Florin Gugiu are, evident, o altă versiune și le reproșează arbitrilor că nu cunosc regulamentul.

“A plouat afară, sunt și zilele astea înainte de Paște, iar părinții nu și-au mai lăsat copiii la meci. Abia am strâns 11, iar patru s-au accidentat, am rămas în șapte. Acum trebuie să-i învăț pe arbitrii și regulametul? Vom continua campionatul, nu e nici un fel de problemă, pentru că avem echipă bună”.

La câte probleme adună echipa juniorilor C de la Băleni, pare greu de crezut că va mai încheia campionatul, cum a abandonat și cea a juniorilor D, Universitatea Băleni.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale