Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 00:06

Un tâgoviștean face furori în campionatul maltez de futsal


A A

Florin Anton a câștigat un nou titlu în Malta

Florin Anton a câștigat un nou titlu în Malta
Florin Anton este un adevărat erou la Luxol St. Andrews, echipă cu care a câștigat în premieră titlul în campionatul de futsal din Malta

❚ „Gonzo” a ieșit campion cu Luxol St. Andrews, echipă la care este antrenor-jucător de doi ani ❚ Este al patrulea titlu câștigat de Anton în șase ani și se poate mândri și cu două Cupe ale Maltei, dar și cu o Supercupă ❚ Trofeul este primul de acest gen din istoria clubului Luxol St. Andrews, unde Florin Anton este văzut ca un adevărat erou ❚ Anton este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul dâmbovițean. „Vreau să-i felicit pe cei de la Chinduia, chiar au meritat promovarea. Sper să piardă sâmbătă la Șotânga, pentru că FCM este echipa mea de suflet” ❚ Nu pare dornic să se reîntoarcă în țară prea curând, considerând că încă mai are multe lucruri de realizat în Malta. „Am licență în futsal, iar acum în iunie fac și cursurile pentru licența UEFA Futsal de antrenor”

LIVIU DOBRE


 

Florin Anton a câștigat un nou titlu în campionatul Maltei de futsal, după un sezon fantastic avut cu Luxol St. Andrews, echipă la care este antrenor-jucător de doi ani. Formația pe care o antrenează a terminat pe primul loc în clasament la finalul sezonului regulat, pentru ca apoi să evoluezeze în play-off-ul primei ligi malteze de futsal.

În semifinale a jucat cu Valleta, ocupanta locului 4, pe care a învins-o în ambele meciuri, tur și retur, într-o manieră categorică, cu 6-4 și 9-1. În finală a jucat cu Balzan, echipă care s-a situat pe locul 3 la finalul sezonului regulat. Și de data aceasta, echipa lui Florin Anton a înregistrat două victorii, ambele obținute cu scorul de 4-3.

 

„Oficialii echipei sunt înnebuniți”

Florin Anton este considerat un adevărat erou la Luxol St. Andrews, care a obținut primul titlu de campioană din istoria clubului maltez.

„A fost un sezon super reușit. Am pierdut doar un meci în sezonul regulat, am luat titlul și vom participa în Champions League. Oficialii echipei sunt înnebuniți de bucurie, mai ales că este primul titlu din istoria clubului. Bucurie este și în rândul localnicilor, chiar am fost invitat la mai multe emisiuni TV. Dedic acest trofeu familiei mele, dar în special unei persoane de la care nu am apucat să-mi iau rămas bun, domnul Severin Anghelinu”, ne-a mărturisit Florin Anton.

 

Patru titluri în șase ani

Florin Anton este un adevărat campion, fiind al patrulea său titlu în șase ani obținut în campionatul de futsal din Malta, ceea ce îl face să devină unul dintre cei mai buni antrenori, dar și jucători de futsal de pe insula din Marea Mediterană. A ieșit campion cu Lazio, în două rânduri, dar și cu Balzan, pentru ca acum să câștige trofeul și cu Luxol.

De asemenea, Florin Anton se mai poate mândri și cu două Cupe ale Maltei, dar și cu o Supercupă. Echipa pe care o antrenează are în compomență în mare parte jucători autohtoni, însă în lot se regăsesc și doi brazilieni, unul dintre ei evolând în trecut la Craiova.

 

A fost favorit să preia naționala de futsal a Maltei

În urma performanțelor realizate în campionat, Florin Anton a fost favorit la preluarea naționale de futsal a Maltei. Nu a ajuns însă la cârma reprezentativei statului mediteraneean, cele două părți negăsind un punct comun în ceea ce privește banii. Florin Anton nu pare dornic să se reîntoarcă în țară prea curând, considerând că încă mai are multe lucruri de realizat în Malta.

„Nu prea mă gândesc să mă întorc în România. Am licență în futsal, iar acum în iunie fac și cursurile pentru licența UEFA Futsal de antrenor”, a spus târgovișteanul.

 

„FCM este echipa mea de suflet”

Florin Anton este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul dâmbovițean.

„Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în județ, mai ales cu ce se întâmplă la Chindia, unde joacă fratele meu. Chiar vreau să-i felicit pe cei de acolo, că au meritat promovarea. Sper să piardă sâmbătă cu FCM Târgoviște, pentru că FCM este echipa mea de suflet”, a spus târgovișteanul al cărui frate, Cosmin Anton, evoluează la Chindia.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale