Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.06.2020 00:10

Negocieri cu mai mulți jucători


A A

Flacăra pregătește noul sezon

Flacăra pregătește noul sezon

❚ Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile sunt blocate, se pare că antrenorul Gabi Paraschiv caută soluții să întărească echipa pentru noul sezon ❚ „Data când va avea loc reunirea lotului o vom stabili în funcție de evoluția pandemiei și de deciziile luat atât de autorități, cât și de Federație”, a spus Paraschiv. ❚ „Nu cred că există vreun domeniu care să nu fie afectat de această criză, dar se fac și se vor face eforturi pentru ca la Moreni activitatea să se desfășoare în condiții cât mai bune pentru performanță” ❚ „Țin să le mulțumesc băieților pentru felul în care au înțeles să reacționeze la propunerile venite din partea clubului în această perioadă”, a mai transmis antrenorul morenar.

 

COSMIN SAVA


Pandemia de COVID-19 a înghețat stagiunea 2019-2020 la nivelul Ligii a IIIa, iar Flacăra a încheiat sezonul pe locul 3 în Seria C3, în spatele echipelor care vor disputa barajul pentru promovarea în liga secundă, Progresul Spartac și CSM Slatina. Jucătorii morenari s-au pregătit individual în toată această perioadă și continuă să facă acest lucru, pentru că data reunirii în vederea pregătirii noului sezon nu a fost stabilită încă. Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile sunt blocate, se pare că antrenorul Gabi Paraschiv caută soluții să întărească echipa pentru noul sezon.

Jucătorii se pregătesc individual

Fostul campion național a transmis că nu există încă modificări în privința lotului, dar există discuții cu jucători care să întărească echipa morenară. Paraschiv își dorește să facă performanță la Moreni și are încredere că în ciuda crizei provocate de COVID-19, cei care susțin echipa vor depune eforturi pentru a asigura un mediu bun pentru fotbal.

„Situația nu s-a schimbat, jucătorii se pregătesc individual în continuare. În acest moment nu există modificări la capitolul plecări, însă la capitolul veniri suntem în discuții cu mai mulți jucători pentru că ne dorim ca în sezonul viitor să existe concurență puternică pentru fiecare post în parte. Data când va avea loc reunirea lotului o vom stabili în funcție de evoluția pandemiei și de deciziile luat atât de autorități, cât și de Federație. Probabil noul sezon va începe la finalul lunii august”.

„Le mulțumesc băieților!”

„Nu cred că există vreun domeniu care să nu fie afectat de această criză, dar se fac și se vor face eforturi pentru ca la Moreni activitatea să se desfășoare în condiții cât mai bune pentru performanță. Obiectivul pentru sezonul următor este acela de a face performanță. Țin să le mulțumesc băieților pentru felul în care au înțeles să reacționeze la propunerile venite din partea clubului în această perioadă și sper să ne revedem sănătoși cât mai repede!”, a transmis Paraschiv.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ionel Pitaru critică strategia Chindiei
Meci teribil pentru Chindia
Chindia a depus memoriu împotriva lui Cătălin Popa
Motivele regresului la Chindia
Chindia, cea mai slabă din play-out
Croitoru se bazează pe jucători tineri
Cătălin Popa, criticat de jucătorii Chindiei
Andreas Mihaiu despre Marcel Ghergu
Desdemona Banu Ionescu, de 34 de ani la CS Târgoviște
S-a renunțat prea ușor la Cristi Cherchez


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Umilirea seniorilor

Dacă ar fi să mă fac „avocatul diavolului” aș pleda întru apărarea acestui guvern păstorit de Ludovic Orban, spunând că de vreme ce se încăpățânează să nu aplice creșterea de 40% de la 1 septembrie, conform legii promulgate de președintele Klaus Werner Iohannis, înseamnă că nu are de unde să scoată banii necesari, nici chiar din piatră seacă. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale