Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.09.2018 00:08

Liga a III-a. Flacăra Moreni – Flacăra Horezu 0-1 (0-0)


A A

Flacăra pierde acasă

Flacăra pierde acasă

❚ Chiar dacă formația din Moreni a luptat pentru fiecare minge, nu s-a ales nici măcar cu un punct la finalul timpului regulamentar ❚ Partea secundă a început prost pentru morenari, care au primit gol la prima acțiune mai importantă a echipei din Horezu ❚ Mâine, de la ora 15:00, echipa lui Gabi Paraschiv joacă din nou pe teren propriu, în faza a IV-a din Cupa României, contra Chindiei Târgoviște, întrun meci care se anunță extrem de interesant.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 500. A marcat: Neamțu (55). Au arbitrat: Valentin Porumbel (Oltenița), Zsolt Bira (Belin) și Barna Biro (Cernat). Observatori: Mihai Hârlab (Brașov) și Ionuț Cușcă (Teleorman). Cartonașe galbene: C. Dinu, Munteanu, A. Popa, Neamțu.

Moreni: Chiran - Costache, Oaie, Cernea - Parghel, Vîrtej, A. Neacșu (64 Rosciugă), Ilie (62 C. Dinu), A. Negrea – Roman (64 Oprescu), Zidăroiu. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Horezu: Matache - Samson, C. Dinu, Munteanu, Butoi - Olteanu, Bobină, Popa, Nistor (67 Simeanu) – Georgescu (90+2 Munteanu), Neamțu (75 E.Neacșu). Antrenor: Marian Deaconescu.

Joc deschis

Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a abordat meciul cu Flacăra Horezu la victorie, având nevoie urgentă de puncte. Din păcate, chiar dacă formația din Moreni a luptat pentru fiecare minge, nu s-a ales cu nici măcar un punct la finalul timpului regulamentar. Prima repriză a început echilibrat, iar meciul s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, iar primul șut spre poartă i-a aparținut lui Cernea, fără succes însă (12). Următoarea ocazie a venit din piciorul lui Vîrtej, însă nu a reușit să marcheze (25), replica oaspeților a venit prin Neamțu, care a trimis peste poarta lui Chiran (26). Horezu a continuat să atace și a dominat finalul de repriză, reușind să ajungă în situații de finalizare prin Popa (35), Georgescu (37), Neamțu (41) și Munteanu (45), dar șuturile expediate de aceștia nu au reușit să-l învingă pe Chiran.

Gol pe început de repriză

Partea secundă a început prost pentru morenari, care au primit gol la prima acțiune mai importantă a echipei din Horezu. Neamțu a înscris din pasa bună a lui Bobină (55), iar Flacăra Moreni trebuia să lupte din greu ca să revină. Următoarea ocazie importantă a fost tot pentru Horezu, dar Chiran a scos din vinclu șutul bun al lui Nistor (60). Pentru ca mai apoi Samson să trimită pe lângă, dintr-o poziție favorabilă (62). Băieții pregătiți de Gabi Paraschiv au început să atace, dar șutul lui Cernea a trecut pe lângă poarta lui Matache (70). Flacăra ar fi putut salva un punct pe final de meci, dar eroul de la Liberec a scos din vinclu șutul puternic trimis de Cosmin Dinu (89).

Urmează meciul cu Chindia

Flacăra Moreni rămâne cu un singur punct după primele patru etape, un parcurs deloc mulțumitor pentru cei din cadrul echipei. Mâine, de la ora 15.00, echipa lui Gabi Paraschiv joacă din nou pe teren propriu, în faza a IVa din Cupa României, contra Chindiei Târgoviște, într-un meci care se anunță extrem de interesant.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale