Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.08.2016 00:07

Cupa României. Turul II. Astăzi, ora 17.30


A A

Flacăra Moreni și Urban Titu vizează victorii în Cupă

Flacăra Moreni și Urban Titu vizează victorii în Cupă
Morenarii vor să sărbătoarească astăzi o nouă calificare în turul III al Cupei României

❚ Echipele dâmbovițene angrenate în al doilea tur al competiției K.O. vor să bată adversarele din Prahova și să acceadă în următoarea rundă ❚ „Ne dorim victoria. Ei pleacă cu prima șansă, pentru că sunt echipa cu experiență la nivelul Ligii a III-a”, a transmis Gabi Paraschiv, antrenorul formației morenare, care speră într-o victorie cu Petrolistul Boldești ❚ „Noi mergem să câștigăm la Păulești. Am pregătit bine acest meci, iar atmosfera este bună în rândul echipei. Obiectivul nostru este victoria”, a mărturisit și Vasile Constantin, directorul sportiv de la Titu, care crede că echipa sa poate obține un succes în județul vecin

LIVIU DOBRE


 

Cele două echipe dâmbovițene angrenate în turul al doilea al Cupei României se vor duela astăzi, de la ora 17.30, cu formații din Prahova, o confruntare între județele vecine. Dacă Flacăra Moreni va juca pe teren propriu cu Petrolistul Boldești, formație care activează la nivelul Ligii a III-a, Urban Titu va da piept, în deplasare, cu CS Păulești, echipă care evoluează în primul eșalon județean prahovean și care în ediția precedentă a Cupei României a produs o mare surpriză, eliminând-o pe Chindia. Dacă în primul tur, CS Păulești a învins-o pe Voința Lanuri (Buzău), cu 4-3, Petrolistul Boldești a trecut de FC Păpăuți (Covasna), tot cu 4-3.

Gabi Paraschiv: ,„Vom fi pregătiți și pentru acest joc”

După ce a trecut de FC Aninoasa în primul tur, Flacăra Moreni vrea să mai facă o victimă în Cupă, tratând ca atare disputa cu Petrolistul Boldești. Chiar dacă adversarul are de partea sa experiența, gruparea morenară beneficiază de avantajul terenului, urmând să fie susținută masiv din tribune. Gabi Paraschiv a mărturisit că jucătorii sunt foarte motivați, dar și pregătiți pentru acest meci. „Ne dorim victoria. Ei pleacă cu prima șansă, pentru că sunt echipa cu experiență la nivelul Ligii a III-a. Cu siguranță, vom fi pregătiți și pentru acest joc. Ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupă. Nu avem niciun jucător indisponibil, toți sunt apți. I-am simțit foarte motivați pe jucători și dornici să facă performanță. Pentru echipele din ligile inferioare, cel mai scurt drum către succes este Cupa României, asta pentru că poți întâlni adversari puternici, chiar și de la Liga I”, a transmis Gabi Paraschiv, antrenorul formației morenare.

Vasile Constantin: „Cred că se poate obține un succes la Păulești”

Cealaltă formație dâmbovițeană, Urban Titu, pare a avea un adversar mai accesibil, cel puțin prin prisma nivelului la care activează, doar că CS Păulești poate fi imprevizibilă. Echipa care evoluează în primul eșalon fotbalistic din Prahova a produs în ediția precedentă a Cupei României o mare surpriză, când a trecut cu 2-1 de Chindia Târgoviște, ultima părăsind competiția mai devreme decât s-ar fi așteptat. Oficialii de la Titu și-au impus ca obiectiv clar: victoria. „Noi mergem să câștigăm. Am pregătit bine acest meci, iar atmosfera este bună în rândul echipei. Obiectivul nostru este victoria și cred că se poate obține un succes, noi așa sperăm. Nu știu prea multe despre adversar, doar că a jucat cu Târgoviștea în cupă, cred că au și ei jucători buni. Echipa noastră a făcut un meci bun în Cupă, dar am văzut și o slăbiciune la amicalul cu CS Tunari. Nu prea suntem puși la punct cu pregătirea, pentru că nu am făcut un cantonament centralizat, dar ușor-ușor ne vom echilibra. Sima este indisponibil, care este în curs de legitimare, în rest avem tot lotul valid pentru acest meci”, ne-a mărturisit Vasile Constantin, directorul sportiv de la Urban Titu.

Programul complet

Flacăra Moreni (DB) – Petrolistul Boldești (PH), CS Păulești (PH) – Urban Titu (DB), Euromania Dumbrăveni (VN) – Aerostar Bacău (BC), Unirea Cristuru Secuiesc (HR) – Olimpia Rm. Sărat (BZ), Voința Ion Creangă (NȚ) – Metalosport Galați (GL), Atletico Vaslui (VS) – Sporting Liești (GL), Șomuzul Preutești (SV) – Știința Miroslava (IS), Transdor Tudora (BT) – CSM Pașcani (IS), Petrotub Roman (NȚ) – Bucovina Pojorâta (SV), Victoria Mihai Viteazu (CT) - ACS Înainte Modelu (CL), CSM Oltenița (CL) - Viitorul II Constanța (CT), Unirea Slobozia (IL) – Delta Dobrogea Tulcea (TL), Șoimii Lipova (AR) – Millenium Giarmata (TM), ACS Ghiroda (TM) – Național Sebiș (AR), CS Ineu (AR) – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (TM), Industria Sârmei (CJ) – Performanța Ighiu (AB), Sănătatea Cluj (CJ) - Industria Galda (AB), Someșul Oar (SM) – Fotbal Comuna Recea (MM), FC Zalău (SJ) - Unirea Jucu (CJ), FC Avrig (SB) – Avântul Reghin (MS), CS Iernut (MS) - Csikszereda Miercurea Ciuc (HR), Posada Perișani (VL) – Minerul Motru (GJ), ACSO Filiași (DJ) - CS Podari (DJ), Unirea Bascov (AG) – SCM Pitești (AG), AFC Hărman (BV) – CN Dinicu Golescu Cîmpulung (AG), Electroaparataj București (B) - Dinamo II București (B), Viitorul Domnești (IF) – Metalul Reșița (CS), Gloria Popești Leordeni (IF) – Concordia II Chiajna (IF), Metaloglobus București (B) – FC Voluntari II (IF), Metalurgistul Cugir (AB) – Universitatea Cluj (CJ) 3-0, Internațional Bălești (GJ) – FC Caransebeș (CS) 3-0, Cetate Deva (HD) – FC Hunedoara (HD) 3-0, Unirea Brânceni (TR) – ACS Sporting Turnu Măgurele (TR) 3-0, AHC Hărman (BV) - Dinicu Golescu Câmpulung (AG) 3-0, Posada Perișani (VL) - Minerul Motru (GJ) 3-0.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 24.08.2016 21:44

C.S.PAULESTI a obtinut promovarea in div.C,ca si Flacara Moreni,doar k bugetul echipei nu le permite mai mult,insa azi au " RAS " de o echipa mai experimentata,la fel k anul trecut,cand au trecut de o alta " MAREEEE " echipa din Dambovita....parca Chindia Targoviste....fiti mai modesti in declaratii,k ....o furati an de an...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale