Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2014 08:06

Etapă perfectă pentru echipa lui Gabi Paraschiv


A A

Flacăra Moreni se distanțează în Liga a IV-a

Flacăra Moreni se distanțează în Liga a IV-a
Flacăra Moreni sărbătorește victorie după victorie în Liga a IV-a

❚ Formația de pe Cricov și-a continuat parcursul de forță din retur, printr-o victorie cu 4-0 contra celor de la PAS Pucioasa, luând un avans de patru puncte față de Aninoasa, care a stat ultima rundă ❚ Veștile bune au continuat pentru morenari, de vreme ce Atletic Fieni a pierdut surprinzător la Dragomirești (2-3), iar Bradul Moroeni a cedat la Gura Șuții (1-2), ieșind practic din lupta pentru promovare ❚ Lucrurile par să se lămurească și la retrogradare, unde AS Doicești începe să piardă contactul cu plutonul. Echipa lui Vasile Grigorașcu are doar 14 puncte, cu patru mai puțin decât Avicola Tărtășești și Voința Crevedia, care au și un meci în minus

 

COSTIN MIHAI


 

Etapa intermediară de marți după-amiază a decurs perfect pentru Flacăra Moreni, care s-a distanțat în fruntea ierarhiei Ligii a IV-a. Echipa lui Gabi Paraschiv și-a continuat parcursul de forță din retur, printr-o victorie cu 4-0 contra celor de la PAS Pucioasa, luând un avans de patru puncte față de Aninoasa, care a stat ultima rundă.

Veștile bune au continuat pentru morenari, de vreme ce Atletic Fieni a pierdut surprinzător la Dragomirești (2-3), iar Bradul Moroeni a cedat la Gura Șuții (1-2), ieșind practic din lupta pentru promovare. La șapte puncte distanță de Flacăra, care a bătut tot în retur, e greu de crezut că echipele din Fieni sau Moroeni mai pot recupera această diferență, chit că morenarii poposesc sâmbătă pe terenul celor de la Bradul.

 

Mai greu va fi la promovare, unde se pare că s-a revenit la formula cu baraj între trei echipe, din care doar câștigătoarea va face pasul către Liga a III-a. În acest moment, bătălia pentru primul loc în Liga a IV-a se mai dă doar între Flacăra Moreni și FC Aninoasa, fiind greu de crezut că Atletic Fieni și Bradul Moroieni mai pot recupera.

 

Situație complicată pentru Doicești

Lucrurile par să se lămurească și la retrogradare, unde AS Doicești începe să piardă contactul cu plutonul. Echipa lui Vasile Grigorașcu are doar 14 puncte, cu patru mai puțin decât Avicola Tărtă- șești și Voința Crevedia, care au și un meci în minus. Nu sunt scăpate definitiv de griji nici Voința Pietroșița, PAS Pucioasa sau Unirea Cobia, mai ales dacă se va retrograda din Liga a III-a.

 

În acest moment, după ce Gaz Metan Finta și Petrolul Valea Mare au abandonat, mai retrogradează doar o singură echipă în eșalonul patru, în acest moment AS Doicești. Altfel, astăzi se va judeca la Comisia de Competiții și Disciplină o singură speță ca urmare a unei contestații, depusă de CS Răcari după înfrângerea de la Ciocănești (1-3).

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale