Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2015 00:07

Cu un avans de șase puncte față de Gloria Cornești


A A

Flacăra Moreni este campioană de toamnă la Liga a IV-a

Flacăra Moreni este campioană de toamnă la Liga a IV-a
Morenarii sărbătoresc poziția de lider al campionatului județean, la jumătatea întrecerii

❚ „A fost un tur foarte bun pentru noi. Am fost înfrânți în ultima deplasare, la Tărtășești, dar era normal să vină și o înfrângere. Nu suntem echipa perfectă, mai avem mult de lucrat”, s-a declarat mulțumit antrenorul Gabriel Paraschiv ❚ „Pară” își dorește ca lupta pentru promovare să se desfășoare pe teren, iar cea mai bună echipă să triumfe. „Urmează un retur mult mai greu decât anul trecut. Câteva dintre echipele de județ au jucat foarte aspru cu noi și în retur își vor dubla agresivitatea” ❚ Dacă se va impune la nivelul Ligii a IV-a, luptă pe care a pierdut-o în ultimii doi ani în dauna celor de la FC Aninoasa, Flacăra va trebui să susțină apoi un baraj tur-retur împotriva campioanei dintr-un județ învecinat

COSTINEL NEAGU

 


 

Liga a IV-a și-a consumat sâmbăta trecută și ultima etapă a turului. Campioană de toamnă este Flacăra Moreni, care a devansat-o pe Gloria Cornești, echipa antrenată de Gabriel Paraschiv având șase puncte avans față de principala sa urmăritoare. Flacăra Moreni a reușit un parcurs destul de bun în cele 17 etape disputate, bifând 15 victorii. Singura înfrângere a venit în ultima deplasare, la Tărtășești (0-1), iar un rezultatul egalitate l-am consemnat pe teren propriu, cu Știința Odobești (1-1). Chiar și Paraschiv spune că turul recent încheiat a fost unul mulțumitor, chit că Flacăra a fost învinsă pe final cu Avicola.

„A fost un tur foarte bun pentru noi. Am fost înfrânți în ultima deplasare, la Tărtășești, dar era normal să vină și o înfrângere. Nu suntem echipa perfectă, mai avem mult de lucrat. Sper ca după această vacanță să am tot lotul valid, pentru a începe în formulă completă pregătirea de iarnă. Avem cel mai bun atac din serie, dar puteam să marcăm mult mai multe goluri. Noi am primit goluri de la echipe din partea a doua a clasamentului. Mai avem douătrei antrenamente săptămâna viitoare, după care se va intra în vacanță”, a transmis antrenorul morenar.

„Ne așteaptă un retur foarte greu”

Chiar dacă Flacăra are șase puncte avans față de Gloria Cornești, Gabi Paraschiv consideră că lupta pentru locul întâi nu este încheiată, iar meciurile din retur se anunță dificile. „Pară” își dorește ca duelul pentru promovare să se desfășoare pe teren și cea mai bună echipă să triumfe.

„Urmează un retur mult mai greu decât anul trecut. Câteva dintre echipele de județ au jucat foarte aspru cu noi și în retur își vor dubla agresivitatea. Noi vrem să o luăm pas cu pas și să câștigăm fiecare meci. Sper ca toate jocurile să se dispute pe teren și cea mai bună echipă să învingă. Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa României și mai vrem să aducem o echipă de Liga I la Moreni. Noi ne oprim numai acolo, la limită, dar anul viitor ținem să depășim această barieră și să ne îndeplininim ambele obiective. Nu mai există loc de greșeli”.

Dacă se va impune la nivelul Ligii a IV-a, luptă pe care a pierdut-o în ultimii doi ani în dauna celor de la FC Aninoasa, Flacăra va trebui să susțină apoi un baraj tur-retur împotriva campioanei dintr-un județ învecinat. După două tentative eșuate de a promova în Liga a IV-a, pentru morenari a sosit momentul să facă pasul către un eșalon superior. Și anul trecut au iernat pe primul loc, cu un avans de patru puncte față de Aninoasa, care a câștigat apoi campionatul și a promovat în eșalonul trei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale