Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2015 00:03

După ce a scăpat de FC Aninoasa și de Voința Crevedia


A A

Flacăra Moreni e marea favorită din Liga a IV-a

Flacăra Moreni e marea favorită din Liga a IV-a
Flacăra Moreni pare greu de combătut în noul sezon de Liga a IV-a, de unde au dispărut echipe tari, precum Aninoasa și Crevedia

❚ Pare greu de crezut că va putea cineva să-i facă față echipei lui Gabi Paraschiv. E posibil să încerce Avicola Tărtășești, poate și Săgeata Găești sau Gloria Gaz Metan Finta, dacă ultima va fi preluată de Nelu Radu și transferată la Cornești ❚ Noul sezon va debuta pe 16 august, iar finalul primei părți se va produce pe 21 noiembrie. Sunt prinse și două etape intermediare, pe 25 august și pe 15 septembrie, în zilele de marți. În rest, toate meciurile se vor juca sâmbăta, de la ora 11.00

COSTIN MIHAI


Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a stabilit programul turului de campionat la Liga a IV-a, ediția 2015/2016. Sezonul va debuta pe 16 august, iar finalul primei părți se va produce pe 21 noiembrie. Sunt prinse și două etape intermediare, pe 25 august și pe 15 septembrie, în zilele de marți.

În rest, toate meciurile se vor juca sâmbăta, de la ora 11.00. Returul se va desfășura după același program, doar că ordinea echipelor va fi inversată. Din informațiile noastre, va rămâne tot un singur observator la meciurile de Liga a IV-a.

 

Cine să oprească Flacăra?

Marea favorită la câștigarea campionatului este și anul acesta tot Flacăra Moreni, mai ales că a scăpat de rivala FC Aninoasa, promovată în Liga a III-a. Pare greu de crezut că va putea cineva să-i facă față echipei lui Gabi Paraschiv.

E posibil să încerce Avicola Tărtășești, poate și Săgeata Găești sau Gloria Gaz Metan Finta, dacă ultima va fi preluată de Nelu Radu și transferată la Cornești. O formație cu potențial, Voința Crevedia, a ales să joace în campionatul din Ilfov, în timp ce Bradul Moroeni pare mult mai slabă decât sezonul trecut.

 

Noul campionat pare mai slab

Prima clasată va susține, foarte probabil, un baraj pentru a accede în Liga a III-a, chiar dacă se vorbește și despre o promovare directă. Vor retrograda în Liga a V-a cel mai slab poziționate patru echipe, iar din Onoare vor sălta în primul eșalon județean câștigătoarele celor patru serii.

Dacă echipa campioană va face pasul către Liga a III-a, atunci se va salva și ocupanta locului 15. Față de stagiunea trecută, au dispărut de la Liga a IV-a următoarele echipe: FC Aninoasa (a promovat în Liga a III-a), Voința Crevedia (s-a transferat în Ilfov) și Avântul Produlești (s-a retras din campionat).

În locul lor au apărut nou promovatele Unirea Ungureni, Gloria Gaz Metan Finta și Știința Odobești, în timp ce Săgeata Cătunu s-a transformat în Săgeata Găești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale